Вхід | Реєстрація

На апаратній вітали чемпіонок

На апаратній вітали чемпіонок

Минулого тижня відбулась чергова апаратна нарада в голови Кобеляцької райдержадміністрації. На ній говорили про тюнери та спорт.

У понеділок до зали засідань Кобеляцької райдержадміністрації запросили не лише керівників та працівників районних установ та організацій. Серед присутніх були і юні спортсменки. Анатолій Таранушич повідомив, що минулого тижня кобеляцька футбольна команда «Лідер» перемогла в фінальному етапі Чемпіонату України з футзалу серед дівчат 1998–1999 року народження.

Анатолій Таранушич та Юрій Тагадюк вручили всім дівчатам медалі, подарували по квітці та по пакунку з солодощами, а капітану команди — ще й кубок. Не оминули увагою і тренерів, яких також нагородили медалями. І під гучні аплодисменти спортсменок провели з зали.

Продовжуючи тему спорту, голова РДА також повідомив, що за підсумками минулого року наш район зайняв два перших та одне третє місце серед двадцяти п’яти сільських районів. Тому до себе він запросив вийти Віталія Детюка. Йому він вручив два кубки.

— Один (великий) кубок — за перші місця, а інший (менший) — за третє, — сказав Анатолій Таранушич.
Вручивши Віталію Детюку кубки та квіти, голова РДА сказав, що в цих нагородах перемоги багатьох людей.

— Тут зібрані перемоги всіх! І вибороли ці кубки ми спільними зусиллями, — додав Віталій Олексійович.

Далі перейшли до розгляду питань у порядку денному. Начальник управління праці та соціального захисту населення Зоя Петренко поінформувала про роботу щодо соціального захисту ветеранів війни. Підсумовуючи почуте, Анатолій Таранушич звернувся до голів міської та районної ветеранських організацій Олександра Живулька та Григорія Кіяна, мовляв, які питання вони хотіли б задати Зої Петренко від імені всіх ветеранів. Олександр Живулько запитав, чому не всі ветерани до цього часу забезпечені тюнерами. Зоя Петренко відповіла, що це питання не відноситься до її компетенції.

— Так списки ж подавали в ваше управління, — зазначив Олександр Данилович.

— Списки зібрані і опрацьовані, а далі все вирішується вже в Києві. Ми неодноразово телефонували на гарячу лінію і там нам надавали роз’яснення, що ті люди, які в своїй заяві вказали, що вони користуються ефірним телебаченням, уже отримали тюнери, а ті, хто вказали кабельне та супутникове, отримають їх у останню чергу. Як це питання буде вирішуватись далі — поки що невідомо, — сказала Зоя Іванівна.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 травня 2013, 15:50 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації