Вхід | Реєстрація

Уточнення

Уточнення

Тільки-но минулий номер вийшов із друку, як до редакції зателефонувала головний державний санітарний лікар Кобеляцького району Валентина Семиног та повідомила, що прочитавши статтю «Кобеляцькі пандуси для інвалідів чи для «галочки» знайшла санепідстанцію в переліку організацій, які не мають пандусів. Вона розповіла, що пандус у приміщенні санепідстнції існує, але він знаходиться з заднього двору установи. Сказала навіть, що повідомлення про це прикріплене на вікні, поблизу вхідних дверей. Ми приїхали ще раз до Кобеляцької санепідемстанції, аби перевірити цю інформацію. Дійсно, повідомлення ми побачили. Проте, воно було зовсім невеликого розміру. Тому стало очевидно, чому минулого разу ми його просто не помітили.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2013, 11:30 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації