Вхід | Реєстрація

Щоб свято не принесло горе!

Великдень — одне з найвизначніших релігійних свят, яке впродовж багатьох тисячоліть займає серед календарних свят одне з найпочесніших місць. Та й святкують його всі — від старого до малого.

Напередодні Великодніх свят Кобеляцьким РВ Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Полтавській області щорічно проводяться перевірки культових споруд, розташованих на території району. Такі заходи здійснюються з метою попередження виникнення пожеж чи інших небезпечних подій, щоб свято для людей не перетворилося на горе. Проведені перевірки засвідчили, що настоятелі здебільшого дотримуються законодавства з питань пожежної безпеки.

Шановні жителі району, дотримуйтесь відповідних правил під час масових заходів на Пасхальні свята:
— кількість відвідувачів не повинна перевищувати пропускної спроможності шляхів евакуації;

— не створюйте великого скупчення натовпу в культових спорудах;

— слідкуйте за дітьми при знаходженні в храмах;

— не дозволяйте дітям гратися сірниками, запальничками та електроприладами;

— не проводьте користування відкритим вогнем;

— у разі потреби використовуйте первинні засоби пожежогасіння.

Також хотілося б звернути особливу увагу на перебування в лісовій та паркових зонах під час відпочинку, не забувайте дотримуватися вимог пожежної безпеки! Ще раз застерігаємо всіх громадян Кобеляччини та гостей краю: будьте вкрай обережні у поводженні з вогнем, дотримуйтесь правил безпеки для власного блага, свято бережіть найвищу цінність, даровану Богом — людське життя!


Автор: Марина Горенко, студентка 4‑го курсу НУЦЗУ (Національний університет цивільного захисту України), Юрій Гребенюк, державний інспектор з нагляду в сфері пожежної та техногенної безпеки в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 травня 2013, 10:35 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації