Вхід | Реєстрація

Чотири трупи за три дні

Чотири трупи за три дні

22‑го та 24‑го квітня у Новосанжарському районі сталися дві пожежі, які закінчилися загибеллю людей.
Перша з них виникла 22‑го квітня у селі Великий Кобелячок. О 13:20 на телефон державної пожежно-рятувальної частини надійшов виклик, у якому повідомляли про пожежу у приватному будинку. На місце події одразу виїхало чергове відділення. Але шансів для порятунку людей у пожежників уже не було: вогонь практично повністю знищив будинок зсередини. На превеликий жаль, у ньому загинули і два мешканці: 63‑річний громадянин Г. та його прийомний син 41‑річний П.

Про точну причину пожежі інспектори Держтехногенбезпеки поки що не говорять. Припускають, що до займання призвело необережне поводження з вогнем.

Не встигли у районі оговтатись від летальних наслідків  пожежі у Великому Кобелячку, як у іншому селі стався схожий надзвичайний випадок із загибеллю людей.

— Повідомлення про пожежу у приватному будинку в селі Дубина надійшло о 00:08, — розповідає заступник начальника пожежної частини Леонід Божинський. — Будинок був глинобитний, обкладений цеглою. Під час пожежі він був знищений повністю. На жаль, у вогні згоріли і двоє людей.

Коли будинок загорівся, усередині перебували власник 54‑річний Л. та його співмешканка 59‑річна Ж. У акті інспекторів Держтехногенбезпеки причиною пожежі зазначене необережне поводження з вогнем під час паління в ліжку.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
3 травня 2013, 12:40 | Нові Cанжари | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації