Вхід | Реєстрація

27-го квітня у Сухій Маячці відбувся розіграш традиційного кубка пам’яті футболістів

— Такий кубок ми проводимо вже вшосте, — розповів сільський голова Іван Чечель. — Присвячений він пам’яті тих гравців, які у різний час захищали честь місцевої команди «Темп». На сьогодні 27 колишніх гравців уже відійшли за вічну межу…

У турнірі взяли участь п’ять команд, які по колу розіграли почесний трофей. Нехворощанська «Оріль» зіграла внічию з сусідами з Лівенського — 0:0, а потім мінімально поступилася місцевому «Темпу» — 1:0. Галущиногреблянська «Юність» основний час поєдинку із «Стартом» із Писарівки закінчила внічию — 1:1, а по пенальті виявилася сильнішою — 5:4. «Темп» до перемоги над нехворощанами додав виграшу матчі з «Оріллю» з Лівенського — 1:0.

У вирішальному поєдинку між собою зустрілися географічні сусіди — «Темп» та «Юність». І хоча більше виграти хотіли, звичайно ж, господарі турніру, але удача цього разу була на стороні гостей. Ще в основний час у складі «Юності» відзначився дублем Віталій Симерот, який і приніс команді перемогу. Галущанам вручили почесний кубок, кращим гравцям турніру — почесні грамоти. Спонсором проведення кубка традиційно виступив директор ТОВ «Елеватор «Чиста криниця» Микола Харченко.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації