Вхід | Реєстрація

Полтавські націоналісти прибрали та озеленили ковалівський «Берег Свободи»

Полтавські націоналісти прибрали та озеленили ковалівський «Берег Свободи»

6 травня 2013 року члени Полтавської обласної організації ВО "Свобода", активісти молодіжних організацій "Сокіл" і "Студентська Свобода" на чолі з народним депутатом Юрієм Бубликом очистили від сміття село Ковалівку Полтавського району. Націоналісти зібрали більше вісімдесяти мішків сміття, посадили дубову алею та впорядкували пляж "Берег Свободи" над річкою Коломак.

Активісти почали прибирання від в'їзду в село, очистивши узбіччя від непотребу, згодом перейшли до ковалівського стадіону і пляжу "Берег Свободи". Тут націоналісти розбили дубову алею.

"Це вже традиційне прибирання узбіччя ковалівських доріг, спортивного стадіону і місцевого пляжу. Прагнемо донести до людей істину, що піклування про природу надзвичайно важливе. Варто замислитися: неприбране сміття сьогодні залишиться в спадок нашим дітям. Кожен працює тут із власної ініціативи. Свободівці з неабияким задоволенням очищають територію від непотребу – це допомога нашому рідному селу і чудовий приклад для наслідування", – розповів кандидат на посаду ковалівського сільського голови від ВО "Свобода" Олександр Бублик.

По завершенню прибирання та висадження дубової алеї націоналісти грали у футбол на "Березі Свободи", а народний депутат-свободівець Юрій Бублик традиційно пригощав смачним козацьким кулішем.


Автор: Прес-служба Полтавської обласної організації ВО «Свобода»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 травня 2013, 11:48 | Полтава | Суспільство
1. Юрій Лісовський / 11 травня 2013, 18:33
Молодці хлопці! Не те що санжарські регіонали недолугі, які тільки піаритися вміють та цифрами вигаданими жонглювати.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації