Вхід | Реєстрація

Шаховий турнір до Дня Перемоги

Шаховий турнір до Дня Перемоги

7‑го травня в шаховому клубі імені Івана Джалого відбувся шаховий турнір з нагоди Дня Перемоги над німецько-фашистськими загарбниками.

Змагання проводились за швейцарською системою в 7 ігрових турів по 10 хв. на партію (швидкі шахи). Перше місце посів Микола Старченко — 6 очок, друге — Віктор Коба, третє — Микола Пов’якало. Обидва набрали по 5 очок, але коефіцієнт вищий у Віктора Антоновича. До речі, ця незмінна трійка майже на всіх турнірах є переможцями та призерами. Усі вони — кращі шахісти району та мають звання кандидатів у майстри спорту. Вони передають свій шаховий досвід молодому поколінню, адже шахи належать до найскладніших розрахунково‑математичних ігор. Щоб навчитися майстерно виконувати багатоходівки, прораховувати складні комбінації, вивчати різноманітні дебюти та ендшпілі, потрібно не одне десятиліття шліфувати майстерність. До старших колег уже наближаються першорозрядники Сергій Палько та Віталій Постольник.

По закінченні основного турніру був проведений бліц-турнір по 5 хвилин на партію за круговою системою в 7 ігрових турів. Переміг Віктор Коба. Другим був Микола Старченко, третім — Сергій Палько. Усі вони набрали по 5 очок.

До речі, в цьому році у шаховому клубі відбулося вже шість турнірів серед дорослих. Завдяки перемогам та призерству визначається рейтинг кращих шахістів району. Лідирує Віктор Коба. Але вся боротьба ще попереду. Наступний турнір відбудеться 1‑го червня в Парку Перемоги з нагоди Дня захисту дітей. Запрошуємо всіх бажаючих.


Автор: Віталій Баранович, директор шахового клубу


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. зацікавлений / 11 травня 2013, 22:14
а не підкажете о якій годині 1 червня?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації