Вхід | Реєстрація

Святкова кримінальна хроніка: зруйнували хату і вкрали метал

Доки більшість свідомих земляків порались на городах або смажили м’ясо «на природі», деякі несвідомі жителі району вчиняли злочини.

Схоже, що колишня, ще радянська гідромеліоративна система, точніше, її залишки, ще довго будуть найжаданішим об’єктом для зазіхань різного роду злочинців. Одні з них діють більш нахабно і з великим розмахом, приганяючи потужну техніку і намагаючись викопати магістральні труби колишньої зрошувальної системи, інші задовольняються дрібнішою здобиччю.

Саме такі дрібні злодюжки, у ніч із 30 квітня на 1 травня, зірвали замки і проникли в будівлю насосної станції Новосанжарського міжрайонного управління водного господарства. Вони поцупили звідти металеві листи, які закривали доступ до електрощитової. Особи правопорушників встановлюються.
Інші мисливці за металом проявили себе в селі Лівобережна Сокілка. Цього разу об’єктом крадіжки став сталевий дріт, на якому зазвичай закріплюють телефонний провід.

І зовсім незвичайне правопорушення було скоєне в селі Кишеньки. Про нього в Кобеляцький райвідділ внутрішніх справ повідомила жителька села Світлогірське. У свій час вона отримала земельну ділянку в Кишеньках. На ній знаходився старенький глиняний будиночок. І ось, приїхавши в сусіднє село, світлогірчанка побачила, що споруда зруйнована дощенту. Потужним бульдозером її фактично зрівняли з землею. Збитки оцінюються в три тисячі гривень.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 травня 2013, 18:24 | Кобеляки | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації