Вхід | Реєстрація

Двоє людей потребують вашої допомоги

Двоє людей потребують вашої допомоги

На жаль, усе частіше до редакції «ЕХО» надходять листи з проханням допомоги. Нещодавно ми отримали одразу два листи з села Світлогірського.

Перший був написаний батьками чотирнадцятирічного хлопчика, у якого лікарі виявили злоякісне онкологічне захворювання. Звуть його Юра Дровозюк. Коли він захворів, то навчався в дев’ятому класі. До хвороби хлопчик був дуже активною дитиною, його завжди поважали однолітки та старші.

Та одного дня лікарі поставили йому страшний діагноз: злоякісна пухлина надпочечника та метастази в обох легенях. Стадія захворювання — четверта. Зараз Юра знаходиться на лікуванні в Києві. Один курс коштує 15 тисяч 600 гривень. На рік його необхідно проходити двічі. Окрім цього, хлопчика лікують у Полтаві, де також потрібні великі кошти. Зараз батьки вже не в змозі самостійно оплатити лікування. Тому вони звертаються за допомогою до всіх небайдужих людей. Адже шанси на порятунок дитини є і ви можете допомогти хлопчику одужати.

Реквізити для порятунку Юри Дровозюка:

Назва банку: «Приватбанк»

Номер рахунку: 292 448 255 091 00

МДО 305209

ЕГРПОУ 143 60 570

Найменування платежу: на лікування

Одержувач: Дровозюк Світлана Володимирівна

Номер картки: 4149 4377 4487 1730

 

Другий лист був написаний дружиною 34-річного чоловіка, який також захворів на онкологічне захворювання. Звуть його Микола Моісеєв. Жінка пише, що захворів він у травні минулого року. Спочатку чоловік звернувся за допомогою до Кобеляцької центральної районної лікарні, а згодом його направили до Полтавської обласної лікарні. Протягом року Миколі зробили сім хіміотерапій та одне опромінення. Чоловік оформив першу групу загального захворювання і документи на інвалідну пенсію в Управлінні праці та соціального захисту населення. Та зараз він отримує пенсію в 890 гривень і цих коштів вистачає лише на прожиття. Дружина Миколи також оформила пенсію на постійний догляд за чоловіком. Тільки отримує всього 12 гривень. Сім’ї Моісеєвих не вистачає коштів на лікування і вони прохають вас допомогти.

— Ми надіємося на Бога і на краще. Я сподіваюся, що він допоможе нам перебороти таку страшну недугу, — пише жінка.

Кошти для порятунку Миколи Моісеєва можете надіслати поштовим переказом за адресою: село Світлогірське, Кобеляцького району, вул. Переволочанська, 53.

Сподіваємося, що ви допоможете врятувати життя цих двох людей. Ми впевнені, що небайдужих людей виявиться більше, як от Любов, яка надіслала листа до редакції. У ньому вона закликає зробити хоча б щось для порятунку людей, які цього потребують. Жінка написала відгук на статтю Ігора Філоненка «Для порятунку двох людей потрібно 40 тисяч гривень», яка вийшла декількома тижнями раніше. У статті були надруковані різні історії життя двох молодих людей, Максима Якименка та Валерія Зеленського, яких об’єднує одне — необхідність у коштах на лікування.

Цитуємо:

«Я рада була б достукатися до байдужого. Друже, про що ти зараз думаєш, коли квітне весна? Усе про кохання, усе про любов, бо ти ще молодий, а не про сумне та страшне. Які проблеми? У тебе їх немає. У тебе є здоров’я, гроші та кохані люди. Це — щастя. І, дай Боже, воно тебе не покине. Та уяви на мить: ти вже серйозно хворий, але ще не знаєш цього. А завтра дізнаєшся. І медицина даватиме тобі шанси, але для тебе вони виявляться нереальними в грошовому вимірі. І оточуючі, так само, як і ти зараз, не дадуть тобі навіть надії. Знай! Коли Максим і Валерій одужають (а ми не дамо їм померти), вони молитимуться за нас. Ти ж не залишишся голодний, якщо даси 50 гривень на їхній порятунок? Від байдужості до безвиході — один крок. Не будь байдужим. Стань милосердним. Навчись любити. Допоможи!».

 

(на фото Юра Дровозюк)


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 травня 2013, 11:01 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації