Вхід | Реєстрація

У стартовому поєдинку «Зоря» перемагає «Силу ради»

11-го травня стартував розіграш чемпіонату Новосанжарського району з футболу. У двох групах за призові місця боротимуться чотирнадцять районних команд.

Порівняно із минулим роком кількість футбольних команд у районі зменшилася. У цьогорічному чемпіонаті вже не беруть участі шедіївський «Лиман» та кунцівська «»Ворскла». Решта команд поділені на дві групи за географічним принципом — у кожній по сім команд.

Цієї суботи у обох зонах відбулися перші матчі. У групі А були зафіксовані такі результати: «Будівельник» (Пристанційне) — «Чиста криниця» (Драбинівка) — 0:5; «Старт» (Писарівка) — «Оріль» (Лівенське) — 4:4; «Оріль» (Нехвороща) — «Юність» (Галущина Гребля) — 4:2. Матчі групи Б закінчилися із наступними рахунками: «Колос» (Стовбина Долина) — «Маяк» (Малий Кобелячок) — 1:4; «Сила ради» (Нові Санжари) — «Зоря» (Руденківка) — 0:1; «Авангард» (Попове) — «Ворона» (Лелюхівка) — 8:3.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 травня 2013, 18:06 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. Толя / 20 травня 2013, 14:39
Може і в п'ятницю з Динамо Зоре-1 тупо повезло (Зоря-1 - Динамо=9:2)
2. Фан / 22 травня 2013, 11:30
У Сири ради нападающий один на один рагель не забив, у Зорі впринципі і моментів то не було, і Сила собі забила!Зоря молодці!
3. чоловік / 22 травня 2013, 12:20
моменти були:
Сонник влучив у стійку воріт після ауту
На початку першого тайму Шовковий перевів мячз-під поперечини на кутовий, після удару головою, декілька промахів із зручних позицій здійнили Мокляк і Олійник в другому таймі.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації