Вхід | Реєстрація

Наприкінці травня відновлять освітлення на міському пляжі

Наприкінці травня відновлять освітлення на міському пляжі

Минулого понеділка відбулась чергова апаратна нарада голови Кобеляцької райдержадміністрації. На ній обговорювали підготовку місць масового відпочинку до купального сезону.

Першу після довготривалих травневих свят апаратну нараду розпочали з привітань. Анатолій Таранушич оголосив, що голові районної ради ветеранів Григорію Кіяну присвоєне звання «Почесний ветеран України». Аби вручити нагороду, до Кобеляк завітав перший заступник голови обласної ради ветеранів Віктор Тесля. Він розповів, що в області такою відзнакою вже нагороджено 44 ветерани.

— Сорок п’ятою нагороджуємо Григорія Олексійовича, — зазначив Віктор Іванович.

За словами Віктора Теслі, вік нагороджених по області становить від 70 до 101 року. І Григорій Кіян наймолодший серед ветеранів, які отримали цю почесну відзнаку.

— Я думаю, вік озвучувати можна. Він же не жінка, — пожартував Віктор Тесля. І додав, що відзнакою «Почесний ветеран України» в Кобеляцькому районі нагороджено відтепер двоє людей. Першим є голова міської ради ветеранів Олександр Живулько.

До привітань приєдналися Анатолій Таранушич і Юрій Тагадюк. Вони вручили Григорію Олексійовичу квіти та висловили багато побажань.

Далі перейшли до розгляду питань у порядку денному. Найбільш обговорюваним питанням була підготовка місць масового відпочинку до купального сезону. За словами головного спеціаліста райдержадміністрації Олександра Лисенка, це питання дуже актуальне, адже статистика зареєстрованих випадків загибелі людей на воді, протягом останніх років, хоч і зменшується, та існує. Як повідомив Олександр Михайлович, до першого червня заплановано оформити паспорти всіх пляжів. Підписаний відповідними службами паспорт є документом, який дозволяє використовувати пляж протягом купального сезону.

Запрошений на апаратну нараду міський голова Олександр Ісип розповів, що основна робота з підготовки до купального сезону зосереджена на міському центральному пляжі. І повідомив, що до кінця травня міською владою заплановано оформити на роботу працівника, який буде виконувати функції рятувальника та виконувати роботу з прибирання території місця відпочинку. Також на міському пляжі планують встановити додатковий контейнер для побутових відходів, туалет, два «грибки» від сонця та дві роздягальні. Завезуть 80 тонн піску та впорядкують спортивний майданчик. До кінця травня також підключать питну воду на мережу, яка підведена до місця відпочинку, і відновлять зовнішню мережу освітлення на пляжі.

Про підготовку місць масового відпочинку до купального сезону прозвітувались також Білицький селищний голова Ольга Киричко і Світлогірський селищний голова Тамара Гординська. За їхніми словами, усі питання з підготовки місць масового відпочинку вже вирішені.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 травня 2013, 16:35 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації