Вхід | Реєстрація

Незвичайний останній дзвінок

Незвичайний останній дзвінок

Цього року свято закінчення навчального року у Нових Санжарах запам’ятається танцювальним флеш-мобом випускників.

У цьому році останній дзвоник був багато в чому незвичайним. От почати хоча б із погоди. Кожного року традиційно на це свято немилосердно палить сонце і на небі — ні хмаринки. У минулі роки особливо чутливим дівчатам навіть ставало зле і доводилось медикам бігти за нашатирем. Останній дзвоник-2013 у плані погоди був ідеальним — сонце сховалося за хмари, ранок був помірно теплим, школярів, які вишикувалися на центральному стадіоні, обдував легенький вітерець.

Утім, були на святі речі й більш звичні, точніше — традиційні. Як, наприклад, вітальний виступ директора Новосанжарського НВК Миколи Решетила. Цього року йому та очолюваному ним колективу доведеться попрощатися із 99 випускниками, яких одинадцять років вони вчили, виховували, якими пишалися і гордилися. Директор традиційно бажає їм успіхів у дорослому житті, нових вершин і, звичайно ж, не забувати рідної школи.

Традиційними є і виступи представників влади. Новосанжарських випускників вітають заступник голови райдержадміністрації Володимир Тараненко, селищний голова Андрій Река, начальник відділу освіти Юрій Зінченко. Тут все також було звично і традиційно. Усе, окрім хіба що промови новосанжарського мера. Андрій Олександрович, звертаючись до школярів, вирішив чомусь нагадати їм, що вони добилися б усього і без народного депутата Олексія Лелюка.

— Спасибі вам, що ви вибрали мене народним депутатом! І не ваша провина, що я ним не став! — сказав Андрій Олександрович, звертаючись, напевно, до батьків. Оскільки учні, як відомо, на виборах не голосують.

Дехто з учнів засміявся, деякі глядачі осудливо похитали голову — мовляв, говорити про політику на шкільному святі якось неправильно.

На щастя, за звичайними чиновницькими промовами на гостей свята очікував незвичайний і дуже приємний сюрприз. Сотня випускників вишикувалась у центрі стадіону і під запальну музику влаштувала справжній танцювальний флеш-моб. Виглядало усе це красиво та ефектно. Зрозуміло, що фінальному виступу передувала не одна репетиція, але кінцевий результат глядачів приємно здивував. Танцюючим випускникам аплодували довго і щиро.

Жоден останній дзвоник не обходиться без традиційних схвильованих промов учителів та батьків. Так і цього року, стримуючи сльози, прощалися із одинадцятикласниками класний керівник 11-Б Юлія Полянська та перша учителька Тамара Шмигло, говорила напутні слова мама випускника з 11-Г Олена Костенко.

Нарешті фінальний акорд свята — традиційний дзвіночок, який має обійти колом учнів і сповістити про закінчення чергового навчального року. У цьому році ця процедура також була досить незвичайною. Адже разом із одинадцятикласником Назаром Проскурнею останній дзвіночок давала не одна дівчинка, а одразу дві — сестрички Ліза та Катя Писаренко. Одну половину кола Назар ніс на плечі Катю, іншу — Лізу. Так дві маленькі ручки із дзвіночком завершили навчальний рік у Нових Санжарах. Попереду ще випускний вечір, який цього року відбудеться у Центрі культури та дозвілля. І це теж багато для кого буде незвичайним.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Чудо Юдо / 3 червня 2013, 21:53
2. ткачиха пише:
«Я також вважаю,що наші діти закінчили школу,виключно,завдякуючи партії РЕГІОНІВ,»

Печалько...
Партія регіонів приходила, доглядала діток, учила їх, виховувала, здавала гроші на нові парти, фарбу для дошки, нових вікон, одягала і взувала діточок, недоідала і недопивала, по ночам тяжко працювала... Потім замовила ресторан для дітей, оплатила, влаштувала безкоштовно на навчання... благодєтєлі наші! Що ж ми без вас робитимемо???..
Падаємо на підлогу і цілуємо вас в ніжки!..
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації