Вхід | Реєстрація

Призначено службове розслідування за фактом ДТП з участю працівника міліції

Призначено службове розслідування за фактом ДТП з участю працівника міліції

Близько 23-ої години 1-го червня до чергової частини Зіньківського райвідділу міліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю працівника міліції.

На місце події одразу прибула слідчо-оперативна група райвідділу та представники прокуратури. У ході з’ясування обставин події було встановлено, що близько 23-ої години по вулиці Погрібняка в бік вулиці Леніна у місті Зінькові рухався автомобіль «ВАЗ-21104», під керуванням 25-річного старшого лейтенанта міліції місцевого райвідділу. У момент роз’їзду із зустрічним транспортним засобом водій «ВАЗа» здійснив наїзд на 37-річну місцеву жінку та 16-річну і 17-річну учениць місцевої школи, які рухалися у зустрічному напрямку узбіччям проїжджої частини.

Унаслідок ДТП 37-річна жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді травматичної ампутації нігтьової фаланги пальця руки, рваної рани гомілки, можливого перелому кісток тазу і поміщена на стаціонарне лікування до медичного закладу.

Що стосується обох школярок, то вони отримали тілесні ушкодження у вигляді подряпин руки та ноги і після надання їм медичної допомоги були відпущені додому.

Водій автомобіля не травмувався.

За фактом автоаварії Зіньківським райвідділом міліції відкрите кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинили потерпілому тілесні ушкодження).

За направленням прокуратури Зіньківського району та в присутності слідчого прокуратури водія було оглянуто у медичному закладі на стан сп’яніння. У відповідності до висновку медиків, ознак сп’яніння у керманича «ВАЗа» не виявлено.

Також зазначимо, що працівник міліції перебував поза службою, у цивільному одязі та керував власним автомобілем.

Наразі подальшу перевірку проводить прокуратура Зіньківського району. Крім того, керівництвом УМВС створено комісію, якій доручено провести службове розслідування за фактом ДТП, висновки якого направити у прокуратуру для вивчення та надання правової оцінки діям працівника міліції.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 червня 2013, 13:56 | Зіньків | Надзвичайне
1. Гість / 10 липня 2013, 11:45
   Відкрити коментар, який містить ненормативну лексику
Підарас він, бухущий був сука, а тоді на другий день побіг і йому всі аналізи переписали, я з наю, бо ця тітка мені все розказувала. це всі бачили
2. Гість / 10 липня 2013, 11:46

Учасник рейдерського захвату дому вчительки Ніни Москаленко, в Києві, житель Зінькова, будь ласка викладіть це на головну сторінку. Хай це позорище побачить кожен житель Зінькова.

Посилання на dipcourier.livejournal.com

Посилання на vk.com

Посилання на blog.i.ua - 5-та хвилина відео.

Чуть Тарас Юрійович - майстер спорту з боротьби, 08.06.1991 року народження

Народився в Полтавській обл. в м.Зіньковському р-н с. Тарасівка.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації