Вхід | Реєстрація

Неповнолітній хлопець ледь не помер від алкогольного отруєння

Неповнолітній хлопець ледь не помер від алкогольного отруєння

Нещодавно, до приймального відділення Хорольської центральної районної лікарні був доставлений 15-річний хлопець, мешканець одного із сіл Хорольщини. Юнакові діагностували алкогольне отруєння. Наразі ведеться перевірка, але вже відомо, що близько 22-ої години він випив майже півпляшки горілки, котру знайшов на вулиці свого села.

Зараз, через своєчасні медичні заходи, стан здоров’я парубка задовільний і загрози життю немає.

Отож, шановні дорослі, будьте уважними, зберігайте алкоголь у недоступному для дітей місці, ведіть з ними постійні профілактичні бесіди. Міліція звертається і до працівників торгівлі з проханням неухильно дотримуватися чинного законодавства, не продавати неповнолітнім пиво, алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби, адже під загрозою здоров’я та майбутнє наших дітей.


Автор: Сергій Лемешко, студент факультету філології та журналістики ПНПУ


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 червня 2013, 14:55 | Хорол | Надзвичайне
1. Ярослав Гузченко / 7 червня 2013, 10:27
Наразі ведеться перевірка, але вже відомо, що близько 22-ої години він випив майже півпляшки горілки, котру знайшов на вулиці свого села.


Нє, ну це вобще прикол))))))))))
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації