Вхід | Реєстрація

17-річний біличанин постраждав під час риболовлі

17-річний біличанин постраждав під час риболовлі

Юнака, який ловив рибу на залізничному посту через Ворсклу, ударило електрострумом.

Випускника однієї з білицьких шкіл доставили в реанімаційне відділення Кобеляцької центральної лікарні близько 10-ї години ранку 28 травня. Медики зафіксували, що хлопець отримав численні опіки обличчя, шиї та рук. Дані ушкодження виникли через ураження електричним струмом. Після надання відповідної медичної допомоги, було прийняте рішення відправити постраждалого на лікування в опіковий центр, розташований у Кременчуцькому районі. За словами лікарів, загрози життю їх пацієнта немає, але він потребує досить тривалого лікування.

Того злощасного для себе дня юний біличанин вирішив порибалити на залізничному мосту через річку Ворскла. Це — улюблене місце риболовлі для багатьох біличан. Та хлопець не врахував того факту, що після реконструкції, яка відбулась у минулому році, над мостом, як і над усією залізничною колією в Біликах, була прокладена нова лінія електропередач. Вона має забезпечувати можливість курсування електропотягів. Електрична напруга на лінії сягає 10 тисяч вольт. Хлопчина, під час чергового закидання вудки, швидше за все, зачепив електропровід і був уражений струмом.

У зв’язку з цією надзвичайною подією начальник Кобеляцького райвідділу МНС Володимир Богун наголосив: «Ловити рибу на залізничному мосту в Біликах категорично заборонено. Так, раніше ловили, але ж тоді там не було напруги в 10 тисяч вольт! Це можна назвати дивом, що хлопець не згорів. Тому звертаюся до батьків та педагогів: терміново розкажіть дітям про небезпеку, яка чатує на них на мосту!»


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 червня 2013, 18:09 | Кобеляки | Надзвичайне
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації