Вхід | Реєстрація

Випускний бал у «Золотому півнику»

Випускний бал у «Золотому півнику»

Минулого тижня у дошкільних закладах нашого міста пройшли випускні вечори. Нам випала нагода побувати в дитсадочку «Золотий півник» в одній із старших груп.

Випускний бал у дитячому садку — це завжди важлива подія, яка стає невід’ємною частиною життя дошкільнят та їхніх батьків. Дітям доводиться розлучатися з хорошими друзями та добрими й улюбленими вихователями. Та це не день для смутку, а велика подія, бо випуск — це маленька сходинка до нового життя. І тому випускне свято завжди особливе.

Цього дня гостей вечора зустріла святково вбрана зала. Скрізь можна було побачити безліч квітів та повітряних кульок. А найголовніше — випускники, які з нетерпінням чекали на початок свята.

І от вихователі старшої групи «А» Людмила Койнаш та Світлана Дорофєєва оголошують про початок випускного вечора та запрошують до зали своїх вихованців. За декілька секунд усі вони, святково вбрані, з’явилися перед глядачами. І всі батьки, без винятку, підійшли до вибору святкового одягу з натхненням. Хлопчики в елегантних ділових костюмах з краватками чи метеликами, а випускниці, мов маленькі моделі, у вечірніх сукнях та із зачісками. Усі вони, тримаючись за руки, продефілювали по залі перед своїми рідними.

Цього вечора діти згадували роки, які вони провели в дитячому садочку, і мріяли про майбутнє. Зокрема, ким стануть через багато років.

Звучало багато пісень про садочок та майбутні перші шкільні роки. Досить хвилюючим та оригінальним був танок дівчаток з їхніми татами. І можна з впевненістю сказати, що подібний танець на випускному вечорі, у цьому дошкільному закладі, відбувся вперше. Дівчатка кружляли в таночку зі своїми мужніми татами, які наприкінці танцю вручили своїм донькам по троянді.

Також цікавим був художній номер «Ложкарі» у виконанні Антона Уткіна разом зі своїм татом. До речі, як розповіли ведучі свята, маленький Антон зайняв друге місце на обласному конкурсі ложкарів. Антон та його тато з’явилися перед глядачами в російських народних костюмах та показали свою вправність гри на дерев’яних ложках.

Зрештою, батьки випускників подякували вихователям та зазначили, що пройшли дні, наповнені цікавими подорожами у світ непізнаного, нерозгаданого та дивовижного, які допомагали їхнім дітям кожного дня, крок за кроком, пізнавати навколишній світ і себе самого в ньому. Цього дня діти, урочисті та схвильовані, прощаються з дитячим садком та зовсім скоро стануть школярами.

Наприкінці випускного вечора завідуюча дитячим садком вручила майбутнім школярам їхні перші в житті дипломи та фотоальбоми на згадку про роки, проведені в дитячому садочку. На завершення свята дошкільнята вийшли надвір із різнокольоровими кульками в руках. Заплющивши очі, вони загадали своє найзаповітніше бажання і відпустили кульку в небо з надією, що все задумане здійсниться…


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації