Вхід | Реєстрація

«Ударівці» пропонують допомогу в добудові альтанки випускників

«Ударівці» пропонують допомогу в добудові альтанки випускників

Представники політичної партії прагнуть завершити кобеляцький довгобуд.

Ми вже повідомляли про те, що частина жителів райцентру виступили з ініціативою самотужки завершити розпочате кілька років тому будівництво альтанки випускників.

Свою допомогу їм запропонували представники районної організації політичної партії «Удар». Днями ми зустрілися з ними в їх партійному офісі. «Ударівці» одразу попередили, що їх ініціативу не потрібно розглядати в контексті якоїсь політичної акції чи передвиборчої агітації. Ганна Кабак, голова районного осередку «Удару», розповіла, що її кобеляцькі однопартійці вже кілька років поспіль намагаються утримувати в належному порядку місцину поряд із альтанкою. Вона сказала: «Ідею взяти шефство над цим об’єктом подав світлої пам’яті Олександр Міщенко, ще в той час, коли працював у районній раді. Зараз, на жаль, Олександра Олексійовича з нами вже немає, але розпочата ним справа живе. Кожного року члени нашої організації фарбують альтанку, викошують бур’яни, посадили поряд кілька берізок. У такий спосіб ми вшановуємо нашого однопартійця. Він, у свій час, буквально «горів» ідеєю зробити альтанку випускників місцем, комфортним для відпочинку земляків і гостей райцентру.

Представники «Удару» запевнили, що й зараз готові йти на контакт із усіма людьми, котрі прагнуть завершити добру справу. Вона сказала: «Ми трішки допоможемо фінансово та попрацюємо фізично. У нашому колективі є кваліфіковані інженери та будівельники, які допоможуть і словом, і ділом.»

Ганна Кабак запевнила, що представники «Удару» готові сісти за «стіл переговорів» з людьми, які мають конкретні пропозиції щодо добудови альтанки.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
10 червня 2013, 10:24 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації