Вхід | Реєстрація

На автоколоні грають у настільний теніс та футбол

На автоколоні грають у настільний теніс та футбол

Минулого тижня на автоколоні пройшов перший турнір з… настільного футболу. Новий для Нових Санжар вид спорту опановують і хлопці, і дівчата.

Раніше заклад, який належить приватному підприємцю Віталію Зімовцю, був відомий тим, що тут завжди можна подивитись футбол. Із пивом чи квасом — це вже як кому забажається. У цьому році власник вирішив дещо розширити спектр розваг у своєму закладі. І змінити, так би мовити, цільову аудиторію.

— Хочеться, щоб приходили не ті, хто тільки любить випити. А й сім’ї із дітками, які б могли тут і посидіти, і активно відпочити. Для цього плануємо збудувати на території дитячий ігровий майданчик.

Реконструкцію свого закладу Віталій розпочав із зведення високого дерев’яного паркану. Чим викликав здивування і обурення деяких мешканців автоколони. Потребу у паркані підприємець пояснює просто.

— Інакше вночі тут постійно будуть свинячити, все ламати і розбивати. Раніше було, що ми вранці приходили, а тут спали якісь невідомі «тіла». До того ж, у перспективі я хочу облаштувати на території демонстраційний центр із ландшафтного дизайну. Самі розумієте, якщо все це не огородити, за один день усе можуть просто винести.

Дитячий майданчик на території закладу ще не зробили. Та й ландшафтним дизайном поки що мешканців автоколони не дивують. А от вільні спортивні розваги для усіх бажаючих пропонують. Віталій Зімовець дістав і встановив неподалік кафе стіл для настільного тенісу. Тут тепер щодня «ріжуться» усі бажаючі.

— Прохають, щоб і турнір якийсь організував. Я думаю, ми незабаром його і проведемо. Тільки для тенісистів-любителів, тому що з професіоналами важко тягатися.

Ще під навісом встановили поле для настільного футболу. І тут 7-го червня, за кілька годин до матчу національної збірної України, уже провели перший турнір. На нього записались вісім добровольців. У тому числі сам власник закладу. Серед учасників — семеро хлопців та одна дівчина, яка, до речі, першою проходить у півфінал, обігравши свого конкурента. Віталій Зімовець у своїй партії теж спочатку поступається вчителю фізкультури Євгену Трипузу.

— Фізрук повинен у будь-якому виді спорту бути кращим! — сміється Євген. Але виграти у власника закладу йому не вдається. Той збирається із силами і перемагає — 10:4.

Утім, у фінал Віталію пробитися не дають. А перше місце на турнірі досить несподівано для багатьох глядачів займає Сергій Брижань. Після завершення турніру всі учасники йдуть дивитись матч Чорногорія — Україна.

Віталій Зімовець обіцяє, що турніри з настільного футболу стануть регулярними. І запрошує записуватися усіх бажаючих. Ті, хто не певен у власних силах, у будь-який час можуть прийти і потренуватися.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 червня 2013, 17:10 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації