Вхід | Реєстрація

Чи потрібно проводити фестиваль «Вйо, Кобеляки!»?

З цим запитанням ми звернулися до кобелячан.

Минулого тижня організатори фестивалю «Вйо, Кобеляки!» провели прес-конференцію для місцевих ЗМІ, під час якої обговорювали проблеми фестивалю. Сергій Підкаура запропонував журналістам «ЕХО» провести опитування серед кобелячан на питання, що вони думають про фестиваль та чи потрібно його проводити цього року. Ми підтримали його ідею.

У вівторок, опівдні, ми вийшли на центральні вулиці нашого міста. Загалом, нами було опитано тридцять людей. Серед них люди молодого, середнього та старшого віку. Думки кобелячан розділилися. Підрахувавши голоси, ми отримали 17 позитивних відповідей, 9 негативних та 4 невизначених. Як бачимо, більше людей налаштовані до фестивалю позитивно. У основному, позитивні відгуки звучали з вуст молоді. Багато негативних відповідей ми почули від людей старшого віку. Декому взагалі байдуже, відбудеться фестиваль, чи ні.

На жаль, усі відповіді ми надрукувати не можемо за браком газетної площі. Тому цитуємо лише перші з них.

Олексій, 34 роки: «Я до фестивалю ставлюся негативно. Бо якщо його проводити, то не на такому рівні, як минулі. Мене особисто не влаштовує музика, яка там звучить».

Ілля, 17 років: «До фесту я відношусь нормально. Відвідував його декілька разів. А проводитимуть його чи ні, мені без різниці».

Ярослав, 14 років: «Я за проведення фестивалю. Правда, ні разу там ще не був. Та якщо цього року він відбудеться, то піду зі своїми друзями».

Маргарита, 16 років: «Сподіваюсь, що фестиваль буде. Я вже бувала на ньому декілька разів. Мені сподобалось».

Сергій, 44 роки: «На мою думку, фестиваль проводити потрібно тільки за умови, що п’яних людей буде поменше і порядок буде».

Ірина Геннадіївна, 54 роки: «Я проти фестивалю. Я там особисто не була, та чула, шо там робиться. Збирається всякий зброд та творить хто зна шо».

Маша, 24 роки: «Я думаю, що кобелячани мало що бачать, сидячи в своїх домівках. Совдеповські концерти раз на місяць і все. А побачити класних виконавців на сцені, потанцювати, повеселитися з друзями в нас виходить рідко. Тому я «за» проведення фестивалю. Бажаю організаторам успіхів. Сподіваюся, у них усе вийде».

Ігор, 46 років: «Для чого той фестиваль? Шоб до нас поприїжджали всякі неформали, понабухувались і понакурювались тут? У нас і своїх лигарів хватає».

Любов Миколаївна, 54 роки: «Я за всілякі починання. Добре, що хоч хтось намагається щось хороше зробити для Кобеляк і жителів нашого міста».

Оксана, 25 років: «Я маю маленьку дитину. Тому, мабуть, не зможу побувати на фестивалі. Та раніше ми з чоловіком відпочивали там. Мене все влаштовувало».

Аня, 22 роки: «Останній фестиваль залишився в моїй пам’яті й до сьогодні. Тоді так класно погуляли. Особливо мені сподобалися гурти «Село і люди» і «От Vinta». Вони класні. Хотілося б, наступного разу їх ще побачити».


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 червня 2013, 10:03 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації