Вхід | Реєстрація

«Кожен самостійно обирає свою стежину в житті»

«Кожен самостійно обирає свою стежину в житті»

У рамках відзначення Дня захисту дітей працівниками Новосанжарського РП Решетилівського МВ КВІ УДПтСУ в Полтавській області було проведено урочисті заходи для підоблікових неповнолітніх.

У заходах взяли участь начальник Решетилівського МВ КВІ Людмила Середа, старший інспектор Новосанжарського РП КВІ Анна Петросян, о/у СКМСД Новосанжарського РВ УМВС України в Полтавській області Василь Білоцерківець, співробітники Новосанжарського РЦСССДМ, підоблікові неповнолітні Новосанжарського РП КВІ та запрошені випускники 11 -Г класу Новосанжарського НВК Станіслав Середа, Анастасія Харченко та Віталій Костенко. Урочистості відбувалися в селищному парку Перемоги. Розпочиналося все з привітань керівників району, під час яких вищезазначених випускників в урочистій обстановці було визнано кращими спортсменами району та відзначено дипломами. Потім відбувся святковий концерт, який усі з задоволенням переглянули. Після концерту відбулося своєрідне засідання круглого столу. Підоблікові неповнолітні з захопленням слухали розповіді випускників-спортсменів, які фактично є їх однолітками, про їх нелегкий шлях до успіху, про всі перешкоди, які їм довелося подолати на шляху до мети. Розмова була цікава та змістовна. Випускники запевнили дітей, які перебувають на обліку КВІ, що, незважаючи на те, що вони спіткнулися на життєвому шляху, доля подарувала їм другий шанс, яким неодмінно треба скористатися. Слід визнати і осмислити ті помилки, яких вони припустилися, чітко визначити життєві пріоритети та впевнено по прямому шляху йти до успіху. Адже життя тільки починається. Яким воно буде — у великій мірі залежить від них самих. Недарма говорять: «Кожен — сам коваль свого нещастя». І кожен обирає свою стежину в житті самостійно.

Розмова вийшла дружньою та, сподіватимемося, обов’язково принесе свої позитивні плоди у майбутньому. Урочистості закінчилися колективним фото на згадку.


Автор: Людмила Середа, начальник Решетилівського МВ КВІ УДПтС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
17 червня 2013, 15:35 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації