Вхід | Реєстрація

У Руденківці будують міні-футбольний майданчик

У Руденківці будують міні-футбольний майданчик

До 1‑го вересня село має отримати новий футбольний комплекс — із штучним покриттям, освітленням та місцями для глядачів.

Про те, що в Руденківці починають будувати майданчик для міні-футболу, ми знали ще місяць тому. Але на прохання організаторів до часу про це не писали, аби не зурочити. Тому що тоді ще остаточно не було відомо, буде він чи не буде. І якщо буде, то коли. Проте за останні два тижні роботи просунулися вперед стаханівськими темпами. І станом на вівторок практично завершений перший етап робіт з підготовки основи. На майданчик, розташований неподалік Руденківської школи, завезли вже близько 270 тонн крупного щебеню. Потім його ще потрібно буде засипати гранвідсівом, якого знадобиться близько 100 тонн.

— У цих роботах нам допомагають випускники школи Руслан Білокінь та Дмитро Шовкопляс, — розповідає директор Руденківської школи Андрій Дігтяр, який є головним ідеологом будівництва міні-футбольного майданчика у Руденківці. — Дуже допомагає Микола Харченко, який виділяє техніку з «Елеватора «Чиста криниця». До усіх ручних робіт залучаємо наших футболістів, які вже восени гратимуть тут у футбол.

Допомагають школі будувати майданчик і представники влади. Рішенням сесії обласної ради виділено 1 мільйон 40 тисяч гривень на закупівлю чотирьох покриттів для міні-футбольних майданчиків. Один з них має дістатися Руденківці. Проте лише у тому випадку, якщо до 7‑го липня встигнуть закінчити підготовку основи.

Тому роботи у Руденківці йдуть прискореними темпами. Як тільки закінчать возити щебінь, його вкатають і почнуть завозити гранвідсів. Доки роботи йдуть, замовники вже планують, якою буде майбутня спортивна споруда:

— Тут будуть місця для глядачів. По краях майданчика встановимо опори для освітлення. Дмитро Шовкопляс погодився взяти на себе роботи з укладення плитки під глядацькі місця та зведення огорожі, — перераховує Андрій Дігтяр.

У пошуках необхідних матеріалів школі допомагають хто як може. Іноді навіть найбільш неочікуваним способом. Минулого тижня завдяки сприянню голови райдержадміністрації Сергія Шовкопляса у Руденківку вже привезли сотню пластикових сидінь, які пізніше будуть встановлені для глядачів.

Усі роботи на міні-футбольному майданчику планують завершити до 31‑го серпня. А 1‑го вересня провести урочисте відкриття. І вже цієї осені Руденківка цілком зможе організувати свій міні-футбольний чемпіонат.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
24 червня 2013, 09:20 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації