Вхід | Реєстрація

Переможна серія «Козубівського» продовжується

Переможна серія «Козубівського» продовжується

Минулої неділі відбулися чергові матчі ветеранського чемпіонату з міні-футболу. Зокрема, новосанжарський «Стандарт» лише на останніх хвилинах дотиснув «Дрижину». А «Козубівське» одержало свою шосту поспіль перемогу. Цього разу над «Зорею».

Матч між «Стандартом» та «Дрижиною» видався рівним та нервовим. Перший тайм виграли гості з Кобеляцького району, тому новосанжарські футболісти будь-що прагнули відігратися. Але їм не щастило навіть у простих ситуаціях. У одному з епізодів, коли до воріт було півметра і варто було лише підставити ногу під м’яч, нападник «Стандарту» Ярослав Колодійчик запустив круглого мимо. Утім, вже у другому таймі новосанжарці відігралися зусиллями Тараса Шевченка. А потім реабілітувався і Колодійчик, який забив другий, як з’ясувалося — переможний, м’яч. Миритися з поразкою гравці «Дрижиної» не хотіли навіть після фінального свистка. Головні претензії вони висловлювали навіть не суперникам, а судді матчу, який не призначив явний пенальті у ворота «Стандарту». На превеликий жаль, і судді помиляються. І у Лізі Чемпіонів та на чемпіонаті світу також.

У наступному матчі руденківська «Зоря» зустрічалася з лідером чемпіонату — ФК «Козубівським». Команда з Козубів, підсилена відомими футбольними ветеранами Маталою та Устенком, поки що не втратила у турнірі жодного очка. У «Зорі» також було не надто багато шансів, щоб зупинити лідера. Адже руденківська команда приїхала на матч без жодної заміни, а один з лідерів «зорян» Григорій Руденко дивився матч з-за бокової лінії із перебинтованою ногою.

Не дивлячись на кадровий дефіцит, гру сильніше почали футболісти «Зорі». І саме вони створили перший стовідсотковий момент. Володимир Мирний вискочив сам на сам із воротарем «Козубівського», але переграти того не зумів. За інерцією «Зоря» провела ще кілька небезпечних атак, але потім усе стало на свої місця. «Козубівське» пішло вперед і Матала у першій же гострій атаці забив гол — 1:0. Ще за хвилину пройшла комбінація Матала — Устенко — Степаненко і останній вбив м’яч у ближній кут — 2:0. Наостанок Матала захопив воротаря зненацька дальнім ударом практично з центру поля — 3:0. Зберегти хоч якусь інтригу вирішив Володимир Мирний, який ударом зі штрафного переграв‑таки воротаря суперників Павла Маника — 3:1. На жаль, на більше «Зорі» не вистачило. У другому таймі команда пропустила ще двічі. «Козубівське» виграє з рахунком 5:1 і продовжує одноосібно очолювати турнірну таблицю. Успіх команди навряд чи був би можливим, якби не підтримка спонсора.

— Якби не Михайло Васюта, цієї команди б не було! — говорить представник «Козубівського» Володимир Пасюра. — Він нам дуже допомагає, за що йому велика вдячність.

Михайло Васюта — голова фермерського господарства «Козубівське», назва якого прикрашає футболки команди.

У останньому матчі ігрового дня розлючена «Дрижина» перемагає стовбинодолинський «Колос» — 8:5. Після цієї перемоги команда з Кобеляцького району займає другу сходинку турнірної таблиці. І зберігає теоретичні шанси на перше місце.

«Стандарт» (Нові Санжари) — «Дрижина» (Кобеляцький р-н) — 2:1 (0:1) (Шевченко, Колодійчик — Литвин)

ФК «Козубівське» (Козуби) — «Зоря» (Руденківка) — 5:1 (3:1) (Матала-3, Степаненко, Устенко — Мирний)

«Колос» (Стовбина Долина) — «Дрижина» (Кобеляцький р-н) — 5:8 (1:4) (Писаренко-4, Кондратенко — Литвин-3, Іщенко-2, Савченко, Проскурня, Жилкін)
 

Турнірна таблиця

Відкритого чемпіонату Новосанжарського району

з міні­футболу серед ветеранів 2013 р.

станом на 10 червня 2013 р.

 

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

ФК «Козубівське» (Козуби)

6

6

0

0

35 : 8

18

2

«Дрижина» (Кобеляцький р­н)

6

4

0

2

34 : 20

12

3

«Стандарт» (Нові Санжари)

5

3

1

1

16 : 15

10

4

«Зоря» (Руденківка)

6

3

1

2

19 : 24

10

5

«Колос» (Стовбина Долина)

5

1

0

4

14 : 22

3

6

«Дружба» (Нові Санжари)

5

1

0

4

9 : 23

3

7

«Ветеран» (Нехвороща)

5

0

0

5

9 : 24

0

Список бомбардирів: О.Литвин, Ю.Няйко (обидва – «Дрижина») – по 10, А.Матала (ФК «Козубівське), В.Писаренко («Колос») – по 8, В.Гордійко (ФК «Козубівське») – 7 м’ячів


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
23 червня 2013, 10:53 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації