Вхід | Реєстрація

«Колос» зіграє товариську гру на Івана Купала

Перший етап мотобольного чемпіонату новосанжарська команда завершила двома поразками на виїзді.
Доки журналісти «ЕХО» відпочивали, новосанжарський «Колос» устиг провести два виїзних поєдинки в рамках чемпіонату України з мотоболу. На превеликий жаль для усіх шанувальників команди, жодного очка із виїзду наші мотоболісти не привезли.

18-го червня відбулася гра між «Антрацитом» з Кіровського та «Колосом» із Нових Санжар. Наша команда зуміла дати супернику бій, але зусиль Миця, Калініна та інших для перемоги не вистачило - 7:4 (Костюк - 4, Ісаєв - 2, Бойко; Миць-3, Калінін).

Наступним був виїзд до Вознесенська, де наші мотоболісти мали зіграти з місцевим «Восходом». На жаль, наша команда виступала у послабленому складі — без Миця, Калініна та Мороховця. Тому досить прогнозовано поступилася — 4:0. Усі голи у складі «Восходу» забив Антон Власовець.

На цьому в чемпіонаті України наступила пауза. Утім, новосанжарські уболівальники не залишаться надовго без мотобольного видовища. Уже цієї суботи, 6-го липня, о 18:00 новосанжарський «Колос» на домашньому стадіоні прийматиме «Антрацит» із Кіровського. Гра буде товариською, але від того навряд чи менш цікавою.

У цьому матчі «Колосу» не допоможе головний улюбленець глядачів Геннадій Миць. У Росії на перегонах з мотокросу спортсмен отримав перелом ключиці. І тепер через цю прикру травму пропустить чемпіонат Європи з мотоболу, який пройде з 8 по 13 липня у Франції. Під великим питанням і повернення Геннадія Миця на мотобольне поле у складі «Колоса» в цьому сезоні. Адже за обережними прогнозами лікарів повністю відновитися спортсмен зможе не раніше осені. Утім, ми будемо сподіватися на якнайшвидше одужання великого гравця і його повернення до спорту. І у склад «Колосу», звичайно ж.

 

Турнірна таблиця чемпіонату України після першого етапу

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Восход»

7

7

0

0

25­7

21

2

«Антрацит»

6

4

0

2

17­10

12

3

«Колос»

7

2

0

5

22­22

6

4

«Союз­3»

3

1

0

2

5­9

3

5

«Нива»

7

1

0

6

5­26

3

 


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації