Вхід | Реєстрація

Конституції України — 17!

Конституції України — 17!

Минулого тижня в районному Центрі культури та дозвілля відбулись урочистості, присвячені Дню Конституції України.

Урочистості відбуваються напередодні державного свята, 27 червня. Опівдні в просторій залі районного Центру культури та дозвілля збираються глядачі. Та чомусь їх приходить значно менше, ніж зазвичай, адже майже половина місць у залі порожні. Імовірно, кобелячан злякала погода, яка цього дня була занадто спекотною. О 12:00 свято розпочинається. На сцені з’являються ведучі. Вони оголошують урочистості відкритими. Звучить Гімн. Далі на сцену запрошують представників влади: першого заступника голови Кобеляцької райдержадміністрації Миколу Шабалтія та виконуючого обов’язки голови районної ради Василя Мірошнеченка. Микола Павлович вітає кобелячан зі святом і зазначає, що Конституція України одна з найкращих у світі, адже вона охоплює всі аспекти життя кожної людини. Тим більше, за його словами, у жодному подібному документі немає скільки статей про наші з вами права, як у його українському варіанті. Та додав, що, на жаль, не всі статті сьогодні виконуються. Насамкінець свого виступу Микола Шабалтій бажає всім присутнім бути справжніми українцями і патріотами своєї землі. Також представники влади запрошують на сцену для привітань керівників організацій установ району, їм вручають квіти та дипломи. Далі урочистості продовжуються святковим концертом. Перед присутніми виступають ансамбль «Кобеляцькі джерела» і танцювальний колектив «Чебреці» з піснею «Ой, у лузі червона калина». Також радували своїм співом Інна Коляндра з піснею «Голубка» та Денис Татушенко з піснею «Євшан-зілля». Артисти Білицького сільського будинку культури тішили глядачів гумором. Вони виконали жартівливу українську народну пісню «Чом я не щаслива». Завершилося святкування музичною композицією «Ти моя Україна», яку виконала Ірина Свячена.
 


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 липня 2013, 18:04 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації