Вхід | Реєстрація

Відбувся випускний вечір професійного аграрного ліцею

Відбувся випускний вечір професійного аграрного ліцею

Цього року професійний аграрний ліцей випустив сім груп, у яких навчалися 165 учнів. Минулої середи всі вони зібралися в районному Центрі культури та дозвілля, аби відсвяткувати закінчення навчання й отримати свої дипломи і атестати.

Випускний вечір розпочався о 17:30. Святково одягнені хлопці та дівчата разом зі своїми наставниками пройшли центральною вулицею міста до Центру культури та дозвілля. За традицією в цей день їх провели директор ліцею Борис Чичка та заступник директора Яніна Монастиренко. По-черзі випускників запросили на сцену. Після чого вони зайняли свої почесні місця в залі.

Урочистий вечір розпочався під Гімн України. Для привітань на сцену вийшли голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич та директор професійного аграрного ліцею Борис Чичка.

Першим із завершенням навчання випускників привітав Анатолій Таранушич. Він побажав, аби їхній життєвий шлях не був тернистим і щоб у житті їм траплялися лише хороші люди.

— Випускний вечір аграрного ліцею завершує цикл випускних, які відбулися в нашому районі. Вітаючи сьогодні випускників, я хочу згадати добрим словом педагогів і подякувати їм за відмінну, щоденну роботу, адже Кобеляцький професійний аграрний ліцей на обласному рівні виглядає достойно. Сьогодні, можливо, не кожен із випускників визначився зі своїм майбутнім. Хочу сказати слова на адресу тих, хто хоче піти працювати на виробництво. Я розумію ваші тривоги, адже знайти роботу сьогодні не зовсім просто. Та я сподіваюся, що вам все вдасться. Сьогодні вперше на цій сцені разом із документами про закінчення навчання в ліцеї ми вручимо направлення на перше робоче місце десятьом випускникам. І я впевнений, що знання, отримані в ліцеї, знадобляться кожному з вас, — сказав голова РДА.

Наступним узяв мікрофон Борис Чичка. У своєму виступі він, у першу чергу, звернувся до своїх випускників.

— Той шлях, який ми пройшли разом з вами, не був простим. Сьогодні я хочу побажати вам, дорогі діти, щасливої дороги. Зараз ви знаходитеся на шляху вирішення своєї долі. І тільки від вас залежить, яким буде ваше майбутнє. Та я сподіваюся, що воно буде легким та світлим. Хочу подякувати батькам за те, що ви довірили нам своїх дітей. Також величезне спасибі педагогічному колективу, — сказав Борис Борисович.

Від імені педагогів до випускників звернулися класний керівник групи ТС-32 Олена Буймола та майстер виробничого навчання Вікторія Василенко. Вітали колишніх учнів і батьки. Від їхнього імені виступила Наталія Слісь.

Далі настала хвилююча мить: вручення атестатів та дипломів. До речі, випускниця Наталія Дзюба отримала золоту медаль та диплом із відзнакою, а Олена Каменєва, Вікторія Мазанько, Анастасія Чешун та Віктор Слісь отримали дипломи з відзнаками.

Після вручення атестатів та дипломів розпочалася концертна програма. Ведучі свята зазначили, що в навчальному закладі учні здобувають не тільки майбутню професію, а й проводять кращі роки юності, зустрічають своє перше кохання та вірних друзів. Тому від імені всіх випускників, котрі знайшли свою половинку в ліцеї, Олександр Іваніченко виконав романтичну пісню для своєї коханої дівчини. Цього дня випускники співали, танцювали та читали вірші. Завершився вечір прощальним вальсом та піснею про ліцей.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації