Вхід | Реєстрація

Анастасія Бакунова привезла перемогу з Міжнародного конкурсу

Анастасія Бакунова привезла перемогу з Міжнародного конкурсу

З 14 по 16 червня в Комсомольську проходив щорічний Міжнародний дитячий фестиваль «Мистецьке сузір’я». Учасниками фестивалю були дитячі та юнацькі творчі колективи з України та Польщі. Серед них і кобелячанка Анастасія Бакунова.

Загалом, у конкурсі взяли участь близько чотирьохсот учасників віком від 9 до 22 років. Для того, аби дізнатися про всі подробиці фестивалю, ми зустрілися з мамою дівчинки, а за сумісництвом і педагогом по вокалу юної співачки, Варварою Дядюрою. За словами жінки, Настя брала участь у фестивалі «Мистецьке сузір’я» вже втретє. Минулого року юна співачка змагалася в естрадному жанрі і здобула перемогу. Цього року вона вирішила заспівати на фестивалі в академічному жанрі, що їй із легкістю вдалося.

— Коли одного разу здобула перемогу, то далі потрібно викластись на двісті відсотків та бути ще кращою. Тому ми з Настею вирішили цього року здивувати членів журі академічним вокалом. Для конкурсу обрали дві пісні: «Наталка Полтавка» та «Spente Le Stelle». Та чомусь публіка краще сприйняла останню пісню. Хоча я, як педагог, вважала, що перемогти вдасться саме з «Наталкою Полтавкою», — каже Варвара Дядюра.

За словами жінки, цього року конкуренція була достойною, а це стало додатковим стимулом для Анастасії.

— Після відбіркового туру ми чекали два дні. Потім нам зателефонували організатори і повідомили, що Настя пройшла і братиме участь у гала-концерті, під час якого їй вручили диплом першого ступеню за високий рівень виконавської майстерності, проявлений у вокальному жанрі, — каже педагог.

І так як ця перемога для юної співачки не перша, то надалі їй хотілося б взяти участь у фестивалях, які відбуваються за кордоном. І насамперед, дівчина прагне змагатися в академічному вокалі, так як він їй подобається найбільше. За словами Варвари Дядюри, у вересні цього року Настя збирається взяти участь у вокальному конкурсі, який проходитиме в Австрії. У 2014 році розглядає таку можливість, аби взяти участь у вокальному фестивалі, який відбуватиметься в Німеччині. І вона вже почала готуватися: із педагогом вивчає німецьку мову, а також італійську, але вже самостійно.

Як зізналась мама юної співачки, головним стимулом перемогти на фестивалі «Мистецьке сузір’я» для Анастасії було відчуття конкуренції, а це є неабияким поштовхом для боротьби, самовдосконалення та навчання.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації