Вхід | Реєстрація

«Зоря» і «Сила ради» вилітають із кубку

7-го липня відбулися чергові ігри розіграшу кубка Новосанжарського району з футболу. Матчі-відповіді принесли кілька сенсаційних результатів.

Драбинівська «Чиста криниця» на виїзді переграла лідера чемпіонату руденківську «Зорю». Перша гра між командами закінчилася унічию — 2:2. Здавалося, що рахунок першого матчу дає кращі шанси руденківським футболістам. Тим більше, що саме вони відкрили рахунок і у матчі-відповіді. Але «Чиста криниця» зуміла не лише відіграти пропущений м’яч, але і провести ще два у ворота суперника. Закінчувалася гра нервово, і суддя навіть змушений був вилучити одного з футболістів «Зорі». У меншості чемпіони не змогли забити навіть одного голу. І вже у першому раунді вилетіли з розіграшу — 1:3 (2:2).

Новосанжарська «Сила ради» у гості до «Колосу» зі Стовбиної Долини їхала із солідним запасом. Удома новосанжарці більш ніж переконливо перемогли з рахунком 4:1. На виїзді їм потрібно було лише втримати перевагу. Можна було навіть пропустити кілька м’ячів, але не більше двох. Тому що рахунок 3:0 вже виводив у наступний раунд «Колос».

Господарі з перших хвилин гри виглядали кращими, але упродовж першого тайму вперто марнували момент за моментом. На перерву команди пішли за рахунку 0:0. І «Сила ради» вже була однією ногою у  фіналі. Але вже на початку тайму футболістів «Колоса» нарешті прорвало. На 55 хвилині Сергій Болдирєв ударом метрів з тридцяти відкрив рахунок у матчі — 1:0. За десять хвилин м’яч у штрафній «Сили ради» потрапив у руку захисникові. Суддя вказав на «точку» і Дмитро Максимов реалізував пенальті — 2:0. Утім, навіть цей рахунок ще не виводив «Колос» у наступний раунд. Команда знову пішла в атаку. І лідер нападу Євген Писаренко на 86-ій хвилині забив такий потрібний команді третій м’яч — 3:0!

Після гостьової поразки зуміла переломити хід двораундового протистояння і «Юність» з Галущиної Греблі. Тиждень тому вона поступилася новосанжарцям із «Чкалового» з рахунком 2:1. Цього разу матч почався за безумовної переваги галущан. Вони з перших хвилин побігли в атаку на ворота суперників. І вже у середині тайму відкрили рахунок. Роман Губарик пробив по воротах з-за меж штрафного і м’яч влетів під поперечину — 1:0. Утім, ще до перерви новосанжарці відігралися. Суддя призначив пенальті за гру рукою у штрафній господарів. Сергій Маляренко пробив у правий кут, воротар удар відбив, але із добиванням того ж гравця впоратися вже не зумів — 1:1.

У другому таймі картина гри не змінилася. «Юність» так само неслася вперед. І дуже скоро заробила пенальті. До м’яча підійшов Василь Дербенцев, який не залишив шансів воротарю — 2:1. За кілька хвилин захисники «Чкалова» не зустріли Олександра Забору, який ударом з лінії штрафної влучив просто у ближній кут — 3:1. Фінальну крапку у матчі поставив Василь Дербенцев, який за допомогою рикошету відзначився зі штрафного — 4:1.

Результати інших матчів 1/8 фіналу Кубка Новосанжарського району з футболу:

«ОРІЛЬ» (Лівенське) — «ВОРОНА» (Лелюхівка) — +:- (5:3)

«ТЕМП» (Суха Маячка) — «МАЯК» (Малий Кобелячок) — 2:3 (1:2)

«СТАРТ» (Писарівка) — «БУДІВЕЛЬНИК» (Пристанційне) — 3:0 (7:0)

9-го липня відбулося жеребкування ¼ фіналу Кубка. 13-го липня у перших матчах зустрінуться: «Чиста криниця» (Драбинівка) — «Авангард» (Попове), «Оріль» (Лівенське) — «Колос» (Стовбина Долина), «Маяк» (Малий Кобелячок) — «Старт» (Писарівка), «Юність» (Галущина Гребля) — «Оріль» (Нехвороща). Матчі-відповіді відбудуться за тиждень — 20-го липня.


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. Фан / 20 липня 2013, 10:01
І шановний Славік подивіться будь-ласка як спілкуються НОРМАЛЬНОЮ мовою у загальновідомій газеті наші журналісти та прості смертні у розділі "Спілкування"!
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації