Вхід | Реєстрація

У волейболі найкраща «Наша Україна»

Напередодні Нового року закінчились районні змагання з волейболу, які продовжувались майже два місяці. В турнірі взяли участь 14 команд. А перемогла — «Наша Україна».
«Дуже приємно, що в районі відроджується волейбол, — розповідає один із учасників змагань Сергій Арісов. — Символічно, що 25 років тому мені в складі збірної району вдалось виграти чемпіонат Полтавщини серед школярів. І зараз ми, вже ветерани, граємо разом із здібною молоддю. Діти вчаться у батьків майстерності, а ми надихаємо їх азартом та енергією».
Дійсно, змагання проходили без вікових обмежень, разом грали і сивочолі ветерани, і школярі. Так, в команді «Нашої України» разом на майданчик виходили Олександр Ярошенко та його син Владислав. Крім команд із Кобеляцького району в турнірі взяли участь і спортсмени із села Рибалки Козельщинського району.
Турнір видався цікавий, з інтригою. Майже весь час лідирувала команда кобеляцької міської школи № 2. Та переломним став матч цього колективу із «Нашою Україною». У супернапруженій боротьбі верх взяли «нашоукраїнці». А потім школярі поступилися ще й «інтеру» (школа-інтернат) і втратили лідерство. В результаті, доля призових місць вирішувалась в останньому турі змагань. Окрилена дещо несподіваним лідерством, «Наша Україна», знову в дуже напруженій боротьбі, здолала «Цегельник», за який, до речі, виступав начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Віталій Детюк, і стала чемпіоном району. У складі команди-переможниці грали Павло Лисовський (капітан), Сергій Арісов, Олександр і Владислав Ярошенки, Олександр Пасько, Олександр Омельяненко, Леонід Литвинчук, Олег Данко та Сергій Проценко.
Друге місце зайняли волейболісти із міської школи № 2, третім став «Інтер». Всі команди-призери отримали грамоти, дипломи і кубки.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 січня 2010, 23:39 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації