Вхід | Реєстрація

Дома виграли, в гостях програли

13 липня у Кіровську відбувся товариський матч між місцевим «Антрацитом» та новосанжарським «Колосом». Господарі взяли реванш за поразку тижневої давнини та мінімально переграли наших мотоболістів.

Новосанжарці прибули на Донеччину у наступному складі: 1. Анатолій Назаренко. 2. Іван Зімовець. 4. Сергій Васін. 5. Володимир Кондратенко. 6. Олександр Зімовець. 9. Олександр Кінаш. 10. Євгеній Довгаль.

У ненайсильнішому складі наша команда зуміла дати бій одному з лідерів чемпіонату. Хоча слід зауважити, що й «Антрацит» виїхав на гру далеким від основи складом. Гра видалася видовищною і багатою на голи. У підсумку мотобольне шоу завершилося мінімальною перемогою господарів — 4:3. У новосанжарців відзначалися Іван Зімовець, Володимир Кондратенко та Олександр Зімовець.
Товариські зустрічі — це, звичайно, добре. Але уболівальники «Колоса» за короткий проміжок часу вже встигли засумувати за дійсно напруженими і безкомпромісними матчами чемпіонату. Тому періодично засипають новосанжарську редакцію «ЕХО» питаннями: «Коли буде наступний матч чемпіонату? Скоро мотобол? Коли надрукуєте календар?» Усім знову пояснюємо: поки що офіційно затвердженого календаря наступного етапу чемпіонату України з мотоболу немає. Як тільки він з’явиться, ми обов’язково його надрукуємо. Слідкуйте за наступними публікаціями.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook


1. читатель / 20 липня 2013, 21:53
Молодіжний склад"Колоса"бере участь в змаганнях у місті Нова Каховка,вчора програли молоді з "Союз-3" 0-3.
2. читатель / 20 липня 2013, 22:20
Новосанжарці поїхали на змагання на Херсонщину таким складом 1.Довгаль Євген 2.Кінаш Олександр 3.Кондратенко Роман 4.Кондратенко Вадим 5.Марченко Сергій 6.Семирот Дмитро 7.Попов Олександр. Програли молодіжному складу"Ниви" 3-1,та виграли у"Антрацита" 1-0, голи забив Кінаш Олександр.Успіхів вам хлопці і нових перемог.
3. також читач / 23 липня 2013, 20:09
2. читатель пише:
«Новосанжарці поїхали на змагання на Херсонщину таким складом 1.Довгаль Євген 2.Кінаш Олександр 3.Кондратенко Роман 4.Кондратенко Вадим 5.Марченко Сергій 6.Семирот Дмитро 7.Попов Олександр. Програли молодіжному складу"Ниви" 3-1,та виграли у"Антрацита" 1-0, голи забив Кінаш Олександр.Успіхів вам хлопці і нових перемог.»

кому потрібні ті склади?
4. Бувалий / 23 липня 2013, 21:33
3. також читач пише:
«кому потрібні ті склади?»
Тільки не Вам.
2. читатель пише:
«Новосанжарці поїхали на змагання на Херсонщину таким складом... »
Спасибі, інформація корисна.
До речі, 8 -- 10 серпня у Стобиній Долині третє коло чемпіонату України. Кожен день по дві або три гри між усіма українськими командами.
5. читатель / 24 липня 2013, 21:15
Стали в!дом! деяк! подробиц! турн!ру що в!дбувся в Нов!й Каховц!.В!ков! обмеження молод!жного тур!ру були встановлен! в 22 роки.П!д цей критер!й п!дпадали лише дв! команди"Колос"та"Союз-3".Вс! !нш! учасники грали в рамках першо! л!ги без в!кових обмежень."Колос"програв також "Восходу"0-3.Команди зайняли так! м!сця1.Союз-3 2.Нива 3.Восход4.Колос 5.Антрацит
3. також читач пише:
«кому потрібні ті склади?»

вам ця !нфа непот!бна
6. також читач / 30 липня 2013, 20:12
5. читатель пише:
«вам ця !нфа непот!бна»

як скажете
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації