Вхід | Реєстрація

Чемпіони Дніпропетровської області тренуються в Кобеляках

Чемпіони Дніпропетровської області тренуються в Кобеляках
Гирьовий спорт один із тих, в якому спортсмени Кобеляцького району досягають відмінних результатів. Цей факт напередодні Нового року вчергове довели міські школярі. Вони блискуче виступили на змаганнях дорослих гирьовиків.
26 грудня відбулися змагання відкритої першості Дніпропетровської області. Крім господарів, в них приймали участь і спортсмени із Запорізької та Полтавської областей. Нашу область представляли вихованці відомого тренера з гирьового спорту, які займаються спортом в дитячо-юнацькій спортивній школі (директор Руслан Сабіров). На змагання їздили вісім юних гирьовиків — Олександр Житник, Сергій Пищита, Андрій Коваленко, Олександр Лісний, Юрій Кобзарь та Віталій Нижник. На дивлячись на те, що школярам протистояли дорослі і досвідчені спортсмени, а судді ставились до кобелячани аж занадто прискіпливо, команда виступила дуже успішно.
Так, у ваговій категорії до 80 кілограмів переміг Андрій Коваленко. На другу сходинку п’єдесталу також піднявся кобеляцький гирьовик Олександр Лісний.
У ваговій категорії до 75 кілограмів лише диво, а більше — судді, не дозволили перемогти Олександру Житнику. Він зайняв друге місце, одночасно виконавши норматив кандидата в майстри спорту України. Першорозрядником став Сергій Пищита. Цілком достойно виступили й інші юні гирьовики. Їх тренер Василь Петренко вважає, що перемоги хлопців — це справа найближчого часу. Адже вони лише почали освоювати тонкощі гирьового спорту, а вже мало в чому поступаються дорослим гирьовикам.
«При належному ставленні до тренувань, вже через рік прізвища цих хлопців «гримітимуть» на всю область, а то й Україну», — зазначив Василь Петренко. І додав: «Користуючись нагодою, хочу подякувати за сприяння в організації тренувань та виїздів на змагання начальнику відділу освіти Наталії Коваль та директору ДЮСШ Руслану Сабірову. І в обов’язковому порядку відзначаю нашого водія Володимира Панасенка та медика Юрія Шевченка. Без цих людей наші перемоги були б неможливими».

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
7 січня 2010, 23:56 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації