Вхід | Реєстрація

Позитив з негативу

У минулому номері тижневика ми надрукували матеріал про прибирання активістами одного з пляжів у Нових Санжарах. Нагадаємо, що у публікації, зокрема, містилася і розповідь про конфлікт між представниками молоді та відпочиваючими. Останнім не зовсім сподобалося те, коли та у який спосіб молодь вирішила влаштувати свою екологічну акцію.

Так от, після виходу п’ятничного номера тижневика до автора статті зателефонував один із відпочиваючих і запропонував зустрітись. Ми зустрілись і спілкувались близько десяти хвилин. Як з’ясувалося у ході розмови, новосанжарці, які того дня відпочивали на пляжі, були зовсім не проти проведення екологічної акції. Їм просто здалося, що правильнішим було б організувати її за допомогою селищної ради та залучення максимальної кількості активістів. До речі, самі відпочиваючі (за словами їх представника) із радістю долучилися б до акції, якби дізналися про неї. Але оскільки об’ява про її проведення була розміщена лише у соціальній мережі «Вконтакті», то прочитати її вони не мали змоги. Тому від себе ці новосанжарці запропонували анонсувати проведення наступних подібних акцій через наш тижневик. Від себе обіцяли підтримувати ініціативи активістів та долучатись до їх добровільних суботників.

Ось так. Виявляється, і відпочивальники були не такими вже й поганими, і активістам, напевно, слід було б ширше використовувати можливості інформування громадськості. Оскільки журналісти новосанжарської частини «ЕХО» безпосередньо причетні до організації подібних акцій, обіцяємо надалі обов’язково анонсувати їх проведення на сторінках газети. Будемо сподіватися, що наступні екологічні (і не лише) заходи пройдуть масово і без конфліктів.


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
31 липня 2013, 09:31 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації