Вхід | Реєстрація

Коротенько про спорт

27 липня в рамках ІІІ туру розіграшу «Шишацького кубка» з футболу команда «Колос» (Кобеляки) вдома зустрічалася з командою ФК «Колос» (село Пашківка Козельщинського р-ну). Матч проходив у напруженій боротьбі. Кобеляцькі футболісти за 20 хвилин до закінчення поєдинку, програючи з рахунком 1:4, зуміли відігратися, звівши матч до бойової нічиєї 4:4.

***

24 липня зіграні перші матчі 1/8 кубка Кобеляцького району з футболу, де були зафіксовані такі результати: «Василівка» — «Урожай» Мідянівка — 0:3, «Добробут» Озера — «Сокіл» Білики — 1:2, «Кірове» — «Локомотив» Бутенки — 4:0, «Радянське» — «Динамо» Кобеляки — 1:0, «Водник» Вільховатка — «Дрижина» Др. Гребля — 2:3, «Дашківка» — «Червоні Квіти» — 1:1, «Прапор» Підгора — «Маяк» Орлик — 2:1.

***

27 липня в селі Омельник (Кременчуцький р-н) проходили змагання кубку «Запсілля-2013» з пляжного волейболу. Наші спортсмени (Степан Панченко, Владислав Якименко), вигравши три матчі в групі з рахунками 2:0 та не залишивши суперникам шансів, здобули право змагатися у 1/2. У півфіналі наші хлопці грали з переможцями 2007 року — командою Кременчука, де програли їм із рахунком 0:2. У цих змаганнях приймало участь 11 команд. У підсумку наші волейболісти посіли 4 місце. Інші юні представники нашого району (Євгеній Дендеберя, Максим Пищита) спробували свої сили в офіційних змаганнях, програвши в напруженій боротьбі суперникам три поєдинки. У підсумку хлопці зайняли 9 місце.

 

Анонс

3 серпня розпочинаються змагання ІІ кола чемпіонату та першості Кобеляцької РО ВФСТ «Колос» з футболу. Зустрічаються такі пари команд І ліга: «Кірове» — «Лан» Шенгури, «Дашківка» — «Іванівка», «Сокіл» Білики — «Урожай» Мідянівка, «Колос» Павлівка — «Динамо» Кобеляки, «Локомотив» Бутенки — «Червоні Квіти», «Прапор» Підгора — «Дрижина» Др. Гребля; ІІ ліга: «Красне» — «Маяк» Орлик, «Добробут» Озера — «Котовське», «Стріла» Сухинівка — «Радянське», «Оріль» Канави — «Дніпро» Світлогірське, «Водник» Вільховатка — «Спартак» Рибалки.

 

Турнірна таблиця «Шишацького кубку»

 

Назва команди

1

2

3

4

І

В

Н

П

М

О

Місце

1

Темп Градизьк

 

1 : 0

8 : 0

3 : 0

3

3

0

0

12 : 0

9

І

2

Колос Пашківка

0 : 1

 

4 : 0

4 : 4

3

1

1

1

8 : 5

4

ІІ

3

ФК Білоцерківка

0 : 8

0 : 4

 

2 : 1

3

1

0

2

2 : 13

3

ІІІ

4

Колос Кобеляки

0 : 3

4 : 4

1 : 2

 

3

0

1

2

5 : 9

1

ІV

 


Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
2 серпня 2013, 13:30 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. 456 / 3 серпня 2013, 22:54
Хреново що коротенько про спорт.Чи в Кобеляцькому районі немає нікого хто висвітлить спортивні новини?"Дитя" зовсім мишей не ловить!Он в Н.Санжарах-все на 5+.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації