Вхід | Реєстрація

У німецького міста Зінген, побратима Кобеляк, новий обербургомістр

Як повідомив депутат Кобеляцької міської ради Валерій Коробейник (він же голова постійної комісії з питань партнерських відносин), 30 червня 2013 року в нашому місті-побратимі Зінген (Німеччина) відбувся останній тур виборів обербургомістра. На цю посаду обрано 47-річного Бернда Хойслера. Він виграв вибори в чинного голови міста Олівера Ерета з перевагою в півтори сотні голосів, набравши 50,2% . Слід зазначити, що в першому турі перевагу мав саме Олівер Ерет, якому тоді не вистачило для результату «50 + 1» усього 13 голосів при явці виборців ледь вище 40 відсотків.

Доповідаючи про це на останній сесії Кобеляцької міської ради, Валерій Семенович висловив сподівання, що новий очільник Зінгена активно продовжить багаторічну справу українсько-німецького партнерства та спрямує всі свої зусилля на зміцнення дружби міст Кобеляки та Зінген.

Повноваження обербургомістра Зінгена пан Хойслер прийме на початку вересня. Цілком можливо, що міський голова Кобеляк Олександр Ісип восени відвідає Зінген для привітання свого колеги та участі в урочистостях із нагоди 20-річчя партнерства Кобеляки-Зінген.


Автор: Анна ПЕТРЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 серпня 2013, 09:16 | Кобеляки | Цікаве
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації