Вхід | Реєстрація

Аншлаг на концерті Людмили Касьяненко

Аншлаг на концерті Людмили Касьяненко

Повернувшись із США, відома в Кобеляцькому районі артистка вирішила виступити перед земляками.
Людмила Касьяненко — людина, добре відома в Кобеляцькому районі. Та й не лише на рідній Кобеляччині її знають як гарну співачку і талановиту поетесу. Кілька десятиліть на сцені принесли Людмилі Касьяненко заслужену повагу як серед публіки, так і серед колег-артистів.

Волею долі Людмила Касьяненко була змушена виїхати у Сполучені Штати Америки. Разом із донькою Марією вона вже кілька років проживає у столиці штату Техас — місті Даллас. Там наші землячки, у принципі, займаються тим же, що і в Україні. Людмила і в далеких Сполучених Штатах не полишає сцену, заробляючи собі на життя співом. Справа в тому, що в Америці дуже багато місцевих талановитих бізнесменів, інженерів, управлінців, а ось із голосистими, співучими людьми там досить сутужно. Не сказати, щоб зовсім дефіцит, але проблема існує. І тому артистів, особливо співаків, у США люблять і цінують. Причому цінують не так, як в Україні, — грамотами, дипломами і якимись абстрактними званнями, а цілком конкретними грошовими знаками.

У США Людмила Касьяненко заробляє на життя, виступаючи перед вихідцями з України та колишніх держав Радянського Союзу. Виконує пісні, як правило, українською та російською мовами. Для того, щоб розширити репертуар, ввела до концертної програми твори на італійській та англійській мовах. Роль імпресаріо взяла на себе донька Марія.

Приїхавши в рідні Кобеляки, Людмила Касьяненко вирішила влаштувати концерт для земляків. Причому виступала вона безкоштовно. Можливо, саме цей факт викликав небувалий ажіотаж, а може, те, що кобелячани знудьгувались за землячкою та її співом. У всякому випадку, концертний зал районного Центру культури та дозвілля був заповнений ущент. На концерт, у основному, прийшла публіка, яка виросла, слухаючи традиційний естрадний або академічний спів в Україні 80-90-х років. Вісімдесят відсотків глядацьких місць заповнили жінки поважного віку. Щоправда, вистачало і молоді, і дітей.

Концерт тривав більше двох годин. За цей час Людмила Касьяненко встигла виконати майже два десятки пісень, у тому числі і тих, автором слів до яких є сама співачка. Особливо зворушила глядачів пісня, яку виконали тріо Касьяненків. У той момент на сцену до мами вийшли і заспівали разом із нею донька Марія та син Валерій. І нехай їх спів був не еталонним з точки зору професійної майстерності, та зворушений зал вибухнув овацією.

Оваціями нагородили кобелячани й ще одного артиста — секретаря міськради Сергія Галушка. Він, а також Андрій Федоренко, Віктор Ліщина, Андрій Уткін по черзі виходили на сцену і виконували пісні різних жанрів — від оперних партій до естрадних шлягерів. Публіка добре сприймала всіх, та найбільше оплесків отримав саме Сергій Галушко. Його тенор і співацька майстерність примусили слухачів на кілька хвилин затихнути, а по завершенні пісні зал вибухнув овацією. Жінки зізнавались: «Мурашки по тілу побігли».

По завершенні концерту люди бажали Людмилі Касьяненко успіхів у США. Та водночас висловлювали сподівання, що з часом вона остаточно повернеться в Україну.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
1. 7777 / 3 серпня 2013, 22:18
ДЮДА- ты МОЛОДЕЦ
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації