Вхід | Реєстрація

Володимир Чернявський презентував нову книгу

Володимир Чернявський презентував нову книгу

Ця подія відбулась у читальній залі Кобеляцької районної бібліотеки.

Володимир Чернявський — людина, відома в Кобеляках. Це посадовець, який більше двох десятиріч пропрацював на керівних посадах. Він неодноразово обирався депутатом районної ради, був головою районної ради та райдержадміністрації і працював представником Президента України в Кобеляцькому районі.

Також Володимир Семенович є автором багатьох книг: «Кобеляччина на межі тисячоліть», «Свята земля очима паломника», «Народна дипломатія», історичного дослідження «З глибини століть», фотонарисів «10 років Кобеляцькому Ротарі-клубу» та «15 років Кобеляцькому Ротарі-клубу», повісті-хроніки «Перелом» та багатьох публікацій у пресі на політичну тематику і тему громадського життя.
Минулого тижня, у середу, у читальному залі районної бібліотеки відбулась презентація нової книги Володимира Чернявського, яка носить назву «Повернення до витоків». На свято прийшли літератори, історики, артисти та представники районної і міської влади. У теплій та дружній обстановці, сидячи за столом, Володимир Семенович розповідав про книгу та ділився роздумами. За словами автора, він працював над нею один рік і присвятив її 1025-річниці хрещення Київської Русі.

— Ну, не скільки писав, скільки читав, — зазначає з посмішкою автор. — Адже я прочитав не один десяток книг, перш ніж написати власну. При написанні книги «Повернення до витоків» я користувався лише даними відомих літописців. Тому джерела є надзвичайно об’єктивними і політично незаангажованими.

У книзі автор хотів передати читачам, що єднання православних конфесій України в єдину Українську православну церкву стає незворотною реальністю для відновлення гідного місця нашої держави у світовому православ’ї. У стоп’ятдесят сторінок Володимир Семенович втиснув великий період історії: від язичництва до православ’я та від утворення Київської Русі до сьогодення. Він веде розповідь про багатостраждальну і трагічну історію нашої держави.

З виданням нової книги Володимира Чернявського привітали літератори та представники районної і міської влади.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації