Вхід | Реєстрація

Експрес-новини Кобеляччини

Реєстрація осіб, які бажають узяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні проводиться до 18-00 год. 31 березня 2010 р. Пункти реєстрації: Кобеляцька загальноосвітня школа № 2 та Новосанжарський навчально-виховний комплекс.

* * *

Графік проведення ЗНО-2010: «2, 3, 4 червня - українська мова і література; 7 червня - іноземна мова; 9 червня – біологія; 11 червня – географія; 14, 15 червня - математика; 17, 18 червня - історія України; 21 червня – хімія; 23 червня – фізика. Результати зовнішнього оцінювання із усіх предметів будуть оприлюднені до 14 липня.»

* * *

Після новорічного дощу настало різке похолодання. В результаті пішохідні тротуари у всіх населених пунктах Кобеляччини стали практично непридатними для пересування. Люди падають на слизькій дорозі і масово травмуються. Так, лише на протязі 4 січня до травматологічного відділення Кобеляцької ЦРЛ завернулись півсотні громадян. Після обстеження у більшості з них виявлені переломи верхніх кінцівок. За свідченнями лікарів кількість людей, які звертаються за подібною допомогою за останній тиждень зросла втричі. Будьте обережні виходячи із дому!

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 січня 2010, 00:21 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації