Вхід | Реєстрація

Новорічний подарунок Василини Третякової

Новорічний подарунок Василини Третякової
У новорічну ніч, як завжди, сталося багато незвичайного. Наприклад, у пологовому відділенні Новосанжарської ЦРЛ з’явився на світ ще один новосанжарець — маленький Дмитрик.
Хлопчик повідомив про своє народження першим криком 1‑го січня у 00.05 — всього через п’ять хвилин після настання Нового року. Чим, звичайно ж, подарував подвійне свято своїм молодим батькам. У Василини Третякової та Олега Ковтуна з села Губарівка це перша дитина.
— Ми не планували народжувати на Новий рік. — Посміхається щаслива мама. — Чекали дитинку на Миколая, але він трохи затримався.
30 грудня Василину поклали до пологового відділення ЦРЛ. А 31‑го відпустили додому — святкувати Новий рік. Через годину після повернення додому у молодої жінки почалися пологи. До лікарні її привезли о 17.00. І через п’ять годин, щойно відлунали салюти на честь Нового року Василина народила хлопчика вагою 4050 грам та зростом у 53 сантиметри.
— Ніхто із знайомих не знав, що нам такий подарунок на Новий рік Бог послав, — розповідає Василина. — Моя мама дзвонила мені без п’ятнадцяти дванадцять, хотіла поздоровити з Новим роком, але у мене був телефон вимкнутий. А у 00.15 Олег передзвонив їй і сказав: «Вітаю — ви вже бабуся!».
Маленького хлопчика назвуть Дмитриком — таке ім’я вибрала йому мама. Василина говорить, що планує рік годувати сина грудним молоком, аби ріс здоровим і сильним. Ми ж бажаємо молодим батькам успіхів у вихованні «новорічного подарунка» і констатуємо, що Дмитрик став наймолодшим героєм публікації «ЕХО» у 2010 році . На момент фотозйомки маленькому новосанжарцю було всього три дні від народження. Будуть конкуренти?

Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 січня 2010, 00:22 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації