Вхід | Реєстрація

Безробітні відремонтували туалет у парку

Безробітні відремонтували туалет у парку

Кобеляцька міська рада досить оперативно відреагувала на критичну публікацію.

Кілька місяців тому в «ЕХО» була надрукована стаття, у якій ішла мова про делікатну, але від цього не біль важливу проблему. Йшлося про туалети в місті Кобеляки. Співробітники «ЕХО» склали свій рейтинг цих місць загального користування. Найнижчу оцінку тоді отримав громадський туалет у парку імені Богдана Хмельницького. Його визнали небезпечним для відвідування. Адже потенційні користувачі цього об’єкту специфічного користування піддавались ризику провалитися вниз через величезні діромахи в підлозі. Приємно констатувати, що не всі критичні публікації в «ЕХО» залишаються поза увагою влади. Керівництво Кобеляцької міської ради прийняло рішення провести ремонт аварійної будівлі. Роботи розпочалися в липні і були завершені за місяць. На об’єкті працювали як співробітники комунальних підприємств, так і кобелячани, які знаходяться на обліку в районному Центрі зайнятості. Відповідно, фінансування також велося з двох джерел.

Нині туалет у парку не впізнати. Ремонтники зробили відмостку, забетонували підлогу, виконали штукатурні роботи, пофарбували приміщення з середини та ззовні. На черзі — ремонт туалету в дворі міської ради.

На жаль, у цій історії з позитивним результатом знову не обійшлося без «ложки дьогтю». Як зазначають працівники «Міської сервісної служби», котрі доглядають за туалетом, проблема низької культури відвідувачів нікуди не зникла. При цьому виявилась ще більш сумна тенденція. Жінки ведуть себе в туалеті гірше за чоловіків. Хоча, можливо, більша кількість специфічного бруду в жіночому відділенні пояснюється тим, що вони частіше відвідують туалет. Чоловіки ж часто-густо обмежуються підходом до паркану.


Автор: Анна ПЕТРЕНКО


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
14 серпня 2013, 10:30 | Кобеляки | Суспільство
1. Бувалий / 14 серпня 2013, 12:01
Треба ще уміти розтягнути задоволення ремонтувати цей заклад цілий місяць. Може хтось знає, скільки людей там працювало і скільки грошей пішло на цей "євроремонт"?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації