Вхід | Реєстрація

Депутат Лелюк виконав свою обіцянку

Близько місяця тому ми повідомляли про приїзд в Кобеляки депутата Верховної Ради України від Партії Регіонів Олексія Лелюка. Під час зустрічі із керівництвом району та міста і депутатами міської ради Олексій Володимирович пообіцяв посприяти у вирішенні кількох проблемних питань.
Нагадаємо, що мова йшла про придбання гумових каналізаційних люків, встановлення нової водонапірної башти та лобіювання будівництва об’їзної дороги поряд із Кобеляками. Напередодні Нового року депутат виконав одну із своїх обіцянок. 31 грудня приватний підприємець Михайло Котенко привіз до складу ККП «Водоканал» 5 гумових каналізаційних люків. «Це початок свого роду експерименту, — розповів кореспонденту «ЕХО» директор цього підприємства Юрій Тагадюк. — Одразу ж після свят ми встановимо люки, придбані коштом народного депутата на міських вулицях. Вони витримують навантаження до 20 тон. Якщо експеримент виявиться вдалим, то проситимемо міську раду про виділення коштів для подальшої заміни металевих люків на гумові».
За задумом міської влади це призведе до зменшення крадіжок даних виробів. Адже пунктів прийому гуми в місті поки що немає.
Крім того Юрій Тагадюк повідомив, що вже розпочався процес виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію водонапірної башти, що в районі «Райагропостачу». Є два варіанти заміни знаменної споруди. Перший — придбання нової башти Рожковського, яка коштує 260–280 тисяч гривень. Другий — це виготовлення башти із газової труби діаметром 1,5 метра. Металеву споруду планують обробити поліетиленом. В такому разі вона зможе виконувати свої функції 30–40 років. А міський бюджет зекономить в порівнянні з придбанням нової башти 140 тисяч гривень.

Автор: «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
8 січня 2010, 00:39 | Кобеляки | Політика
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації