Вхід | Реєстрація

Чи будуть газові балони привозити вчасно?

До редакції тижневика «ЕХО» нещодавно звернулися жителі декількох сіл району. Люди повідомили, що існує нагальна для них проблема — поставка балонів із скрапленим газом.

Коли більша частина цивілізованого світу шукає альтернативні засоби опалення, у Кобеляцькому районі ще навіть не всім жителям провели блакитне паливо. Хоч, як дивно це звучить, але в деяких селах нашого району про газ лише мріють, а селяни зізнаються, що доки до них йшло це благо цивілізації, воно вже перестало бути таким вигідним. Навіть у селах, куди газ уже підвели, люди не поспішають замінювати пічку на котел.

Нещодавно до редакції тижневика «ЕХО» звернулися жителі декількох сіл нашого району. Люди розповіли, що вони не мають індивідуального газопроводу, тому купують балони зі скрапленим газом. За їхніми словами, раніше поставки балонів відбувались своєчасно. Та зараз їх перестали привозити до сіл. Селяни стверджують, що за допомогою звертались до голови Кобеляцької райдержадміністрації Анатолія Таранушича. Після звернення поставки газових балонів знову відновились. Та не надовго. І сьогодні люди знову без газу.

Аби розібратись у ситуації, ми вирішили особисто звернутись до Анатолія Таранушича. За його словами, проблема дійсно існує і звернення від жителів району до нього надходять досить часто. Та, як запевнив голова РДА, вони одразу ж і вирішуються. За його словами, проблема з поставкою балонів зі скрапленим газом виникає сьогодні через те, що в районі немає спеціалізованої фірми, яка має цим займатися. Тому доводиться користуватися послугами полтавської фірми «Полтавапропангаз».

— Як тільки надходять звернення — ми одразу на них реагуємо. Ось, для прикладу, в Орлику та Шенгурах ця проблема вже вирішена. Наразі вирішується це питання у селі Василівка, — підсумував Анатолій Олексійович.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 серпня 2013, 12:41 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації