Вхід | Реєстрація

Не шукайте принца в Інтернеті!

Не шукайте принца в Інтернеті!

31-го липня 2013 року у пізній вечірній час до Новосанжарського РВ УМВС звернулися мешканці одного з сіл району, батьки 17-річної дівчини, які були у розпачі: їх єдина донька цього дня  зникла з дому і місце перебування її було невідоме.

Працівниками міліції були вжиті всі можливі заходи щодо знаходження неповнолітньої, для чого було проведено встановлення всіх обставин, що призвели до події.

При цьому міліціонерам з’ясувалися цікаві факти. Так, дівчина близько двох місяців тому, користуючись сайтом знайомств в мережі Інтернет, познайомилась з чоловіком, з яким надалі щоденно здійснювала переписку. Чоловік повідомив про себе, що він бізнесмен, отримує заробітну  плату 12 000 доларів, має власну квартиру, будинок, а також декілька дорогих машин, користується шаленим успіхом серед молодих жінок, але закоханий саме  в неї. Дівчина вирішила, що їй  дуже пощастило. Вона повірила, що познайомилась з «принцом», який здатен для неї на все. А коли ще  «принц» пообіцяв їй при  першій же зустрічі подарувати дорогий мобільний телефон «Galaxy», який уже придбав спеціально для неї, дівчина з нетерпінням стала чекати  на його прибуття в село.

Та незважаючи на обіцянки прибути на побачення, молодий чоловік чомусь не їхав сюди, пояснюючи дівчині це великою зайнятістю справами  в «бізнесі» та діловими поїздками до Києва. Дівчина, якій не терпілось чим скоріше побачити «принца» на власні очі, стала наполягати на його негайному прибутті за нею, щоб він чим скоріше забрав її до свого «палацу».

Звичайно ж, своє «інтернет-життя» вона приховувала від батьків. І вони навіть не здогадувалися про наміри доньки. Для їх дитини вдома були створені всі необхідні умови для проживання і розвитку.

Донька мала сучасну комп’ютерну техніку: ноутбук, планшет. І мобільний телефон у неї також був, але (який жаль!) не бажаний «Galaxy». Проте нарешті омріяне збулося. Настав день, коли «принц» повідомив, що прибув до села та  чекає дівчину на його околиці. Вона одразу ж таємно від батьків помчала на зустріч. Дівчина не звернула увагу на те, що її молодий чоловік прибув до неї не на «Лексусі», а на пошарпаних «Жигулях» свого знайомого. Її не зупинило й те, що її чекав не красень з фотокартки,  яким вона бачила його в «Інтернеті», а зовсім інша людина. Дівчина керувалася почуттями і, звичайно ж, хотіла отримати «Galaxy». Тому юнка  без вагань сіла в автомобіль, який одразу ж вирушив в омріяне щасливе і багате життя. Поїздка закінчилась не у великому місті біля палацу, а за 200 кілометрів від рідної оселі, біля убогої хатини на березі Дніпра, в невеликому селі на Черкащині. Тут «принц», який виявився місцевим 30-річним працівником тваринницької ферми, одразу ж тицьнув дівчині до рук ножа, чистити  картоплю. І зовсім не романтично наказав:

— Готуй їжу, я голодний!


Звичайно ж, ніякого «Galaxy» тут не виявилося. Натомість на дівчину чекала пропозиція доглядати за старим немічним батьком молодого чоловіка. Така перспектива романтичну шукачку «принца» не влаштовувала, а тому наступного  ж дня  вона вирушила у зворотній бік. Добре хоч те, що «принц» їй у цьому не перешкоджав.

Працівники міліції, які встановили вказану обставину, здійснювали  перевірки транспортних засобів. У одному з автобусів виявили нашу мандрівницю і повернули батькам.
Також міліціонери з’ясували, що вказаний вище житель Черкащини був зареєстрований у мережі  Інтернет на декількох сайтах знайомств, де розважався, спілкуючись виключно з неповнолітніми дівчатами, яким щедро «вішав локшину на вуха», уміло розписуючи своє багате життя та фізичні  чоловічі можливості.

Роблячи висновок з нашої історії, звертаюся до неповнолітніх дівчат: не шукайте «принців» у Інтернеті! Вони бувають лише в казках. Також хочеться запитати батьків: чи впевнені Ви, що Ваша дитина, користуючись Інтернетом, не спілкується зі злочинцем, статевим збоченцем чи іншою особою, яка має негативний вплив на її поведінку? Будьте уважні до своїх дітей. Інакше одного дня вони можуть вирушити на пошуки казкового життя і потрапити в біду.


Автор: Василь Білоцерківець, оперуповноважений КМСД Новосанжарського РВ УМВС


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2013, 11:59 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації