Вхід | Реєстрація

Упорядковувати ринок почнуть уже в серпні

Розпочнеться робота з ремонту столів та ущільнення торгових місць.

Нещодавно ми вже друкували інформацію про те, що торгівлю овочами та фруктами приберуть подалі від туалету. Це рішення було озвучене директором кобеляцького ринку Владиславом Прокопенком на останньому засіданні міськвиконкому. Також директор повідомив, що невдовзі умови торгівлі мають покращитись.

Адміністрацією ринку планується розширити територію за рахунок ущільнення торгових місць, відремонтувати та відновити торговельні столи. Можливо, буде звільнена територія від недіючих торгових кіосків. Це дасть можливість збільшити кількість робочих місць та корисну площу для торгівлі. А підприємці, які торгують фруктами та овочевими культурами, матимуть змогу перенести свої місця торгівлі в нижню частину ринку подалі від туалету. І в’їзд туди буде з вулиці Огія. Окрім того, директор запропонував підприємцям багато місць усередині будівлі самого ринку. Проте вони вважають, що краще місце для торгівлі — надворі. Адже покупцям буде зручніше робити покупки, не заходячи всередину приміщення.

За словами Владислава Борисовича, на території, де зараз торгують овочами та фруктами, з’явилося багато вільних місць подалі від туалету. Та підприємці, чомусь, не поспішають покидати свої торгові місця. Як альтернатива, він запропонував їм згодом перейти торгувати в центральну частину ринку. А хто не забажає — залишиться торгувати на своєму місці, як і раніше.

Як стверджує Владислав Прокопенко, у серпні розпочнуться роботи з ремонту та відновлення столів і ущільнення торгових місць. А вже у вересні капітально відремонтують туалет та окультурять майданчик із контейнерами.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
21 серпня 2013, 13:20 | Кобеляки | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації