Вхід | Реєстрація

У новосанжарця викрали три моторолери

Кримінальна хроніка за минулий тиждень: обрізаний дріт, викрадені скутери та кредит за чужим паспортом.
***
7-го серпня до райвідділу міліції звернулися представники ПАТ «Укртелеком». Вони повідомили, що у період з 20 липня по 4 серпня у Нехворощі було демонтовано та викрадено близько 30 метрів телефонного кабеля. Тим самим підприємству були завдані збитки на суму в 300 гривень. Після звернення за перевірку факту взялися дільничні інспектори міліції. І дуже швидко розшукали 30-річного мешканця Нехворощі, раніше вже чотири рази засудженого, у домогосподарстві якого і знайшовся викрадений кабель. Дріт повернули «Укртелекому», а проти молодика порушили кримінальну справу.
***
8 серпня до чергової частини райвідділу міліції звернувся мешканець Нових Санжар. Він повідомив, що вночі невідомі особи зірвали замки з його гаража і викрали звідти три моторолери, велосипед та інструменти. На місце події виїхала оперативна група Новосанжарського РВ. На місці злочину міліціонери виявили відбитки пальців крадія та змогли отримати зліпок відбитка його стопи. До єдиного реєстру досудових розслідувань внесли справу за статтею 185 ч. 3 «Крадіжка з проникненням». Потерпілий, який в одну ніч позбувся аж чотирьох засобів пересування, отримав збитки на суму 10 тисяч гривень.
***
9-го серпня до правоохоронців звернувся 32-річний житель Нехворощі. Він повідомив, що в лютому цього року він познайомився з невстановленим громадянином. Той шляхом обману заволодів його паспортом та ідентифікаційним кодом. Як з’ясувалося невдовзі, шахрай за допомогою цих документів брав у кредит товари у місті Полтава. Наразі правоохоронці внесли до ЄРДР справу за статтею 190 ч.1. Шахрая розшукують. Працівники міліції нагадують: нікому і ні за яких обставин не передавайте ваші особисті документи: паспорт, ідентифікаційний код тощо. Якщо до вас звертаються підозрілі особи, які намагаються виманити у вас документи, одразу ж телефонуйте до міліції.
 


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 серпня 2013, 13:14 | Нові Cанжари | Кримінал
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації