Вхід | Реєстрація

Не на словах, а на ділі

По-різному зустрічали визначні дати Батьківщини ветерани. Так ветерани-волонтери Нових Санжар і Соколової Балки поєднали корисне з прекрасним і вкотре переконались, що об’єднавшись, ми ще багато чого варті і можемо в міру своїх сил примножити скарбницю добрих справ свого народу.
Напередодні свят Спаса, Прапора України і 22-ї річниці Незалежності України волонтери клубу ветеранів «Суботні зустрічі» з волонтерами-ветеранами Соколової Балки побували в селі Забрідки з концертною програмою.

Зустріч з ветеранами, інвалідами, сільськими трударями, завдяки праці яких ми маємо хліб і до хліба, була теплою і незабутньою.

На подвір’ї старої сільської школи в Забрідках односельців сердечно привітав директор терцентру Микола Федірець, якому ми завдячуємо цією зустріччю.

Від районної організації ветеранів та районного центру волонтерів зі святом вітала Валентина Бредун. А член президії районної організації ветеранів Микола Коваль звернувся особисто до учасника бойових дій та активного учасника художньої самодіяльності в минулому Володимира Федірця. Микола Петрович подарував йому в пам’ять про його бойових побратимів, полеглих у боях, пісню «Журавлі».

Виступали чоловічий ансамбль клубу ветеранів «Суботні зустрічі», ансамбль «Соколяночка» та солісти. Охоче б виступив і хор «Багряне листя», але для цього був потрібний автобус, якого не знайшлося.
Задушевно і щемко звучали пісні «Батькове серце», «Дивлюсь я на небо», «Снег седины», «Два крила», «Повій, вітре, на Вкраїну» під акомпанемент Івана Делії. Присутні з захопленням слухали і ансамбль, і солістів.

Глядачі гаряче аплодували за майстерно виконані українські народні пісні та гуморески, які читали Раїса Бровко.

Море емоцій, заряд позитивної енергії дали глядачам учасники ансамблю «Соколяночка», зокрема, запальний танок «Циганочка» у виконанні Тетяни Кириченко та троїсті музики (виконавці Борис Кізка, Валентина Замула та Валентина Якименко).

Концерт дружби під відкритим небом пройшов на одному диханні. Задоволені були і глядачі, і виступаючі.

Ми, виступаючі, вдячні за теплий прийом жителям села Забрідки, Миколі Федірцю за організовану зустріч, сільському голові Віталію Рою за щирі слова визнання, за екскурсію по селу та його мальовничих околицях, за прекрасний відпочинок. Отже, волонтерський рух «Ветеран ветерану» діє не на словах, а на ділі.


Автор: Ветерани-волонтери Соколової Балки та Нових Санжар


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
4 вересня 2013, 10:31 | Нові Cанжари | Суспільство
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації