Вхід | Реєстрація

Рукоборців провели на Чемпіонат світу

Рукоборців провели на Чемпіонат світу

Ця подія відбулась в районному Центрі культури та дозвілля.

Кобеляцьких рукоборців на чолі з Артемом Письмаком вкотре провели на змагання з армреслінгу відстоювати честь України і нашого району.

У травні цього року кобеляцькі спортсмени вже брали участь у Чемпіонаті Європи з армспорту, що проходив у литовському місті Друскінінкай. З Чемпіонату вони повернулися із десятьма медалями: чотири золотих, п’ять срібних та одна бронзова. Член команди Марина Шуліка отримала дві золоті та дві срібні медалі. Золото і срібло виборола Марина Левченко. Юлія Калашнікова здобула срібло і бронзу. Яна Назарько серед дванадцяти учасників зайняла почесне сьоме місце. А тренер команди Артем Письмак виборов срібну та золоту медалі.

Цього разу команда кобеляцьких спортсменів збільшилася ще на дві учасниці. Ними стали Ніна та Ліля Петренко. Тепер рукоборці вирушають на Чемпіонат світу з армспорту до польського міста Гдиня.

Проводжаючи спортсменів на змагання, з напутніми словами до них звернувся голова Кобеляцької райдержадміністрації Анатолій Таранушич.

— Дорогі дівчата і Артем, — звертаючись до рукоборців каже Анатолій Олексійович. — Протягом останніх років ми урочисто проводимо наших спортсменів на змагання. І після цього їм завжди щастить. І я переконаний, що наші спортсмени повернуться з Чемпіонату світу з перемогою. Адже фізична підготовка у них на достойному рівні.

У своєму виступі голова РДА подякував учителям спортсменів, батькам та наставникам. Без їхньої допомоги наші рукоборці не мали б такого успіху.

— Хочу зазначити, що жоден район Полтавської області не може похвалитись кількістю таких достойних спортсменів, як Артем і його команда, — зазначив голова РДА.

Насамкінець свого виступу він побажав рукоборцям, аби фортуна була до них прихильною.

— Знайте, що ми на вас чекаємо вдома з будь-якими результатами, — підсумував Анатолій Таранушич.
Після напутніх слів він вручив кобеляцьким спортсменам державний прапор. Артем Письмак прийняв його та поцілував.

Від імені батьків узяла слово Людмила Письмак. Вона побажала кобеляцькій команді вдалих виступів.

— Пам’ятайте, що ви, в першу чергу, представляєте Україну і її маленьку частинку — Кобеляцький край, — каже Людмила Олександрівна. — Бажаємо вам удачі. І нехай ці урочисті проводи будуть для вас допінгом для майбутніх перемог.

— Допінг заборонений! — одразу ж зазначив Артем.

Ці слова викликали у присутніх посмішки. Людмила Письмак вручила спортсменам запашний хліб. Після чого їх привітали маленькі спортсмени та артисти.


Автор: Дарія СТАРОСТІНА, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
5 вересня 2013, 12:26 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
1. Бувалий / 6 вересня 2013, 11:06
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації