Вхід | Реєстрація

Полтавські міліціонери відшукали дітей, які втекли від нетверезої матері

14 вересня до Октябрського райвідділу міліції надійшло повідомлення з Полтавської обласної дитячої клінічної лікарні. Лікар-стоматолог розповів міліціонерам, що на прийом до нього прийшла жінка з двома маленькими дітьми, яким медик мав полікувати зуби. Через деякий час, відпустивши дітей до матері, ту саму ж жінку медпрацівники виявили на подвір’ї лікарні в нетверезому стані. 7-річного хлопчика та його 6-річної сестри на місці вже не було.

До лікарні негайно виїхали правоохоронці. Як встановили міліціонери, в той час коли матір чекала дітей з лікування, купила алкоголю та випила зайвого, а далі нічого не пам’ятає. Не знала жінка  і куди зникли її діти. Оперативники одразу розпочали пошуки неповнолітніх в різних куточках містах. І вже за деякий час дітлахів було знайдено в одному з гуртожитків, де мешкала їх 21-річна сестра. Саме до неї діти втекли від нетверезої матері.

Наразі міліціонерами проводиться перевірка та вирішується питання про притягнення «горе-матері» до адміністративної відповідальності.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
16 вересня 2013, 16:55 | Полтава | Надзвичайне
1. Любов / 16 вересня 2013, 20:55
Кобелячани,чому мовчите про смерч???
Розкажіть хто що знає...
2. Просто Вася / 19 вересня 2013, 15:13
1. Любов пише:
«Кобелячани,чому мовчите про смерч???
Розкажіть хто що знає...»

Посилання на exo.in.ua
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації