Вхід | Реєстрація

«Колос» завершує чемпіонат двома перемогами

«Колос» завершує чемпіонат двома перемогами

Новосанжарська команда надзвичайно вдало виступила у обох матчах IV етапу чемпіонату України, який пройшов 12-13 вересня у Вишняках Хорольського району.

«Колос» приїхав на ігри у наступному складі: 1. Анатолій Назаренко 3. Геннадій Миць 5. Володимир Кондратенко 6. Олександр Зімовець 7. Володимир Калінін 8. Валерій Мороховець 9. Олександр Кінаш 10. Євгеній Довгаль.

У першому матчі новосанжарські мотоболісти зустрілися з «Антрацитом» з Кіровського. Нагадаємо, що у трьох попередніх зустрічах цього року вигравали виключно кіровчани. Цього ж разу спортивна фортуна посміхнулася новосанжарцям. І вони перемогли з мінімальним рахунком — 2:1 (Миць, Калінін — Ісаєв).
За півгодини мотоболісти «Колоса» знову виїхали на мотобольне поле: на матч із місцевою «Нивою». Цього разу гості влаштували господарям фірмовий розгром з рахунком 4:0. У новосанжарців хет-триком відзначився Геннадій Миць, ще один мяч додав Володимир Калінін.

Четвертий етап чемпіонату України завершився наступного дня матчем «Нива» (Вишняки) — «Антрацит» (Кіровське) — 1:5.

Команда «Схід» із Вознесенська на четвертий етап до Вишняків так і не приїхала. Ще не зрозуміло, чи зарахують результати проведених матчів до підсумкової турнірної таблиці. З урахуванням цих трьох поєдинків «Антрацит» посідає у чемпіонаті перше місце, «Схід» лишається другим, а «Колос» стає третім. Утім, остаточно затвердити результати може, напевно, лише засідання Федерації мотоболу України, яке має відбутися найближчим часом.

За тиждень мотобол має повернутися і до Стовбиної Долини. 21-22 вересня тут пройде кубок ветеранів з мотоболу, у якому братимуть участь «Колос», «Антрацит», «Нива» та «Схід». На мотобольні поєдинки очікують чималу кількість глядачів, адже для «Колоса» це останні матчі сезону-2013, а для шанувальників мотоболу — останній шанс побачити цього року улюблену гру.

21-го вересня о 16:00 у першому матчі кубка зустрінуться «Колос» (Стовбина Долина) - «Нива» (Вишняки). Ціна квитка на гру - 20 гривень.

22-го веренся уболівальники побачать іще два матчі.  О 14:00 - «Нива» (Вишняки) - «Антрацит», о 16:00 - «Колос» (Стовбина Долина) - «Антрацит» (Кіровське). Ціна квитка на два матчі - 25 гривень.

 

Турнірна таблиця

чемпіонату України з мотоболу­2103

(після чотирьох етапів)

М

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

«Антрацит» (Кіровське)

14

11

0

3

37­19

33

2

«Схід» (Вознесенськ)

11

10

0

1

42­16

30

3

«Колос» (Стовбина Долина)

14

7

0

7

38­34

21

4

«Нива» (Вишняки)

14

3

0

11

10­54

9

5

«Союз­3» (Єнакієве)

4

1

0

3

5­9

3

 


Автор: Володимир ПАРШЕВЛЮК, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
19 вересня 2013, 12:40 | Нові Cанжари | Спорт і здоров'я
1. Не проти мотобола / 23 вересня 2013, 14:24
Дивуюсь нашій ментальності!Невже ніхто не розуміє,що мотобол-це явище тимчасове!Видовище на рік-два!А далі????Цей складний,технічно та фінансово вид спорту,навіть у таких країнах як Німеччина і Нідерланди,Росія та Франція,дихає на ладен!Великих коштів не приносить,тримається на бажанні,мабуть так як і на даний час у нас!Зайдіть на мотобольні сайти,порахуйте глядачів!......порахували?А тепер на самий мізерний футбольний,хокейний,баскетбольний,боксу,і т.д....порахували????Робіть висновки,шановні!
2. VasyaSerega / 26 вересня 2013, 14:40
От загнув, мотобол - явище тимчасове! А людське життя - явище не тимчасове, шановний?
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ
Останні коментарі

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації