Вхід | Реєстрація

Шановні учасники дорожнього руху!

Державтоінспекція Кобеляцького району звертається до вас із переконливим проханням дотримуватися Правил дорожнього руху.

У результаті дорожньо-транспортних пригод у світі кожні 10 хвилин гине одна дитина. Дві третини шляхових пригод скоєно за участю школярів. Як показує аналіз, більшість із них трапилася після закінчення шкільних занять та у вихідні дні.

Значною мірою поведінка дітей на дорозі залежить від їх батьків. Юні пішоходи беруть приклад із дорослих, а в багатьох випадках він є небезпечним. Ігнорування пішоходами Правил дорожнього руху стало вже звичайною справою. Батьки переводять своїх дітей через дорогу в заборонених місцях, забуваючи про те, що завтра їх малеча так само, уже самостійно, буде перебігати вулицю або перелазитиме через турнікетне огородження та прямуватиме перед транспортом, який наближається.

Державтоінспекція прикладає чимало зусиль для попередження та профілактики дорожньо-транспортних пригод, але статистика невблаганна: за рахунок збільшення кількості транспортних засобів, низької правової культури громадян та нерозуміння важливості проблеми пропорційно збільшилася й аварійність на автошляхах.

Тому саме в цей час Державтоінспекція Кобеляцького району закликає вас неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху. Адже за кожним порушенням стоїть життя і здоров’я оточуючих вас громадян.


Автор: Олег Олефіров, начальник відділення ДАІ Кобеляцького РВ УМВС України в Полтавській області, майор міліції


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2013, 10:30 | Кобеляки | Суспільство
1. шофер / 20 вересня 2013, 18:11
Шановні учасники дорожнього руху!

Державтоінспекція Кобеляцького району звертається до вас із переконливим проханням дотримуватися Правил дорожнього руху.
Шановна автоінспекція, ми звертаємося до вас із тим, що на багатьох участках, дорожне покриття тупо примушує порушувати правила Д.Р. Зокрема, ми вимушені наїздити на суцільну лінію та їхати по середині між полосами, аби не пошкодити днище авто та колісні диски через колійність. У екстренному випадку, у нас буде можливості безпечно маневрувати, аби запобігти ДТП, і не дай бог зіткнення із людиною.

Покажіть спершу приклад дотримання порядку, щоб у вас була чиста совість тикати пальцями на водіїв. Ви зобовязані писати протоколи не тільки на водіїв. А поки що, свої звернення напишіть на шматочку паперу, та підітріться ним.
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації