Вхід | Реєстрація

Богатирі гратимуть м’язами, а глядачі їстимуть кашу

Другий за ліком турнір із силового екстриму, що відбудеться в Кобеляках 28 вересня, може претендувати на статус Всеукраїнського.

Кобелячани і гості міста ще пам’ятають минулорічні «Богатирські розваги», що відбулися в райцентрі у мікрорайоні Солонці. Тоді подивитись на місцевих та приїжджих богатирів зібрались більше ніж п’ять сотень глядачів. У цьому році організатори змагань Юрій Чернявський та Роман Горбенко планують зібрати ще більшу глядацьку аудиторію. Вони повідомили редакцію, що підготовка до змагань триває успішно.

За словами Романа Горбенка, у цьому році дещо розшириться географія учасників. Частина місцевих спортсменів відмовились від участі в змаганнях. Одні ще в минулому році скаржились на те, що довелось піднімати занадто велику вагу. Інші послались на відсутність часу для тренувань. Натомість з’явились бажаючі позмагатись серед спортсменів із інших районів. Кобеляки представлятимуть Юрій Чернявський та Віктор Осадчук. Інші атлети приїдуть із Дніпропетровської та Кіровоградської областей, Полтави і Гадяча. Усього, станом на сьогоднішній день, зареєструвались 7 спортсменів. У всіх інших залишається ще кілька днів, аби подати заявку. Переможець турніру отримає грошовий приз у розмірі 1000 гривень. Усі інші спортсмени теж не залишаться без заохочення.

Крім, власне, богатирських розваг, у рамках турніру відбудуться й інші заходи. О 13:00 на поле спортивного майданчику на Солонцях вийдуть футбольні команди міської ради та любительського хокейного клубу з Кобеляк. Вони проведуть товариську гру. А глядачі зможуть почастуватись смачними козацькими стравами — юшкою та кашею. І все це — під музику, яку забезпечуватиме Олександр Олексенко.

Безумовно, як і кожен такий захід, богатирські змагання потребують не лише організаторських зусиль, а й фінансового супроводу. Як розповів усе той же Роман Горбенко, влада міста і підприємці охоче підтримали ідею проведення подібних змагань. Спонсорську допомогу вже надали Володимир Рева, Валерій Женгура, Сергій Челідзе, Геннадій Пронженко, Віктор Середа, Валерій Дрига, Сергій Кравчук, Сергій Галушко, Василь Неберя, Андрій Ященко, Микола Антонов, Олександр Бондарєв. Олександр Войт, Віктор Дрига, Олександр Казирід, Микола Тітаренко, Олександр Бистряков, Сергій Дорошенко, Віталій Дорошенко, Євген Ясинський, Юрій Клюєв, Роман Панченко, Ігор Сорока, Дмитро Карнаух. А міська рада теж обіцяє партнерську підтримку і всіляке сприяння.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
20 вересня 2013, 12:37 | Кобеляки | Спорт і здоров'я
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації