Вхід | Реєстрація

У Кобеляках відзначили рятувальників

У вівторок у приміщенні Кобеляцької міської ради відбулося вшанування співробітників Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Подібні урочистості відбуваються вже вп’яте. Розуміючи значення цієї служби для забезпечення нормальної життєдіяльності міста і району, поздоровити рятувальників і вручити їм почесні грамоти прийшли голова райдержадміністрації Анатолій Таранушич та міський голова Олександр Ісип. Співробітники МНС уже давно займаються на лише гасінням пожеж, а й виконують цілий ряд інших важливих завдань. Зокрема, ліквідовують наслідки дорожньо-транспортних пригод, природних стихійних явищ та інших надзвичайних ситуацій. А взимку їм частенько доводиться рятувати людей, що потрапили в надзвичайні ситуації на місцевих водоймах. Із криги легковажних рибалок знімають саме «еменесівці».

Буквально за кілька днів до торжества рятувальники допомагали ліквідовувати наслідки руйнувань і пошкоджень, завданих смерчем, який пронісся над Кобеляками.

Анатолій Таранушич і Олександр Ісип поздоровили бійців МНС із їх святом і вручили грамоти. Їх отримали співробітники районного відділу МНС Володимир Дубовик, Володимир Тіглий, Микола Каблучка, Олександр Спорняк, Віталій Безкібальний, Олег Губа, Олександр Халімовський. Нагородили й відзначили і начальника райвідділу ДСНС України в Полтавській області Володимира Богуна.

Володимир Богун, у свою чергу, зауважив, що величезний внесок у забезпечення безпеки району зробили колективи місцевих пожежних частин із Біликів та Озер, які очолюють Володимир Тупиця та Іван Шевченко. Також керівник відзначив плідну співпрацю ввіреного йому підрозділу з районною владою та директором комбінату хлібопродуктів Віталієм Шулєжком.


Автор: Ігор ФІЛОНЕНКО, «ЕХО з регіону»


Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини України та Полтавщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook
22 вересня 2013, 11:17 | Кобеляки | Суспільство


1. Гість / 22 вересня 2013, 20:15
Просто прекрасна стаття! Особливо, якщо врахувати що не "Міністерство з ліквідацій надзвичайних ситуацій" яке напевно автор зі своїм "талантом" писати статті сам придумав, оскільки на даний момент існує "Державна служба України з надзвичайних ситуацій". Начальник райвідділу не "ДСПС України", а ДСНС України. Видно і з географією теж проблеми, якщо знайшов у нашому районі село "Озіра", а не Озера. Можу Вам запропонувати присилати мені на перевірку свої статті перед публікацією, а то складається враження, що освітченість у Вас на дуже низькому рівні. Враховуючи, що такі статті - це для Вас норма, і без сліз і сміху їх читати практично неможливо, слід подумати про завершення кар'єри кореспондента - і себе не ганьбитимете, і люди не будуть сміятися над Вами?!
2. Admin / 23 вересня 2013, 10:57
Вказані Вами помилки виправлено.
Редакція газети «ЕХО» пропонує Вам посаду коректора.
Якщо Вас це зацікавило, зателефонуйте за номером (097)903-92-67

Наголошу: це цілком серйозна пропозиція
3. Бувалий / 23 вересня 2013, 11:42
2. Admin пише:
«Редакція газети «ЕХО» пропонує Вам посаду коректора... Наголошу: це цілком серйозна пропозиція»
Адміне, куди йому в коректори?! Він навіть у коментарях робить дитячі помилки:
1. Гість пише:
«...що освітченість у Вас... »

4. Седой / 23 вересня 2013, 13:17
Да ладно, по сути ж верно. Кто, кроме Вас и меня знает о таких тонкостях. А "Озiра" - это от влияния "Свободы" :)))
5. Микола Гузченко / 23 вересня 2013, 18:39
3. Бувалий пише:
«Він навіть у коментарях робить дитячі помилки»

Та й пунктуаційних штук п’ять.
6. Коректор / 23 вересня 2013, 22:31
Та про що говорити,Таранушич Богуна в церкву свічки ставити посилає, то грамоти вручає.Шановне керівництво району оприділіться.Складається враження,що ви заохочуєте те,на що й нарікаєте.
7. Босс / 23 вересня 2013, 22:33
А грамоти отримали самі стукачі,чому ж обійшли наріка Гребенюка.
8. Серый / 23 вересня 2013, 22:52
Богуна наградили и отметили за недостроенное здание пожарной части,за разваленный забор,за собак из за которых в пожарную часть не попасть или за что...Наверное отстегнул ая яяя
Додати коментар

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
Вам необхідно зареєструватися, або увійти під своїм логіном



Курс НБУ

Зачекайте, йде завантаження...

Логін:
Пароль:
запам'ятати


Реєстрація | Нагадати пароль

Шановні водії!

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та сильної хуртовини частина траси Р-52 у Царичанському районі являєтсья непридатною до використання!

Служба порятунку звертає Вашу увагу на те, що вирушаючи у таку погоду в дорогу Ви йдете на це на свій страх і ризик - у випадку неможливості вибратися із снігових заметів на дорогах чекати допомогу можливо прийдеться досить довго.

Тому рекомендується відмовитися від подорожей автомобілем до стабілізації ситуації